Vikings skoleboller Hvilke andre eliteserielag har sin egen bakst? Det har Viking, takket være Dag Helge Veberg. Og de har blitt så populære at han må bake hundrevis før hver hjemmekamp.
Fastelavns donuts Donuts har tatt Norge med storm. De skal være lubne og gode og de kan fylles med krem eller syltetøy eller begge deler. Så kjør på og lag fastelavns donuts!
Fristende gjærbakst Steng kulda ute og lag deg en god gjærdeig. Så kan du kose deg med lun bakst til kaffen eller kakaoen. La deg friste av disse gode oppskriftene på boller og kringler. Av Kristin Eriksen
Prinsessekake med alt som er godt Tenk deg små kanelsnurrer satt i en rund form med vaniljekrem mellom. Når prinsessekaken er ute av ovnen og har blitt avkjølt bringer Lise Finckenhagen den til nye høyder med karamellsaus.
Rabarbrastang Rabarbrasyltetøyet har en frisk syrlig smak som passer godt i søt gjærbakst. Sammen med oppskriften på rabarbrastang får du også oppskrift på rabarbrasyltetøy med eple.
Tareqs kaldhevede kanelboller De er helt enkelt fantastiske og praktiske. Kanelbollene kaldheves i kjøleskapet over natten.
Kanelbolleblomster En ny vri på kanelsnurrene. Bollene er formet som blomster og fylt med vaniljekrem, kanel og sukker.
Wienerkringle med mandelfyll Wienerkringle er en gammel og ærverdig klassiker som alltid faller i smak. Deigen krever både tid og innsats, men den serveres til gjengjeld med en raus porsjon stolthet og glede.
Bollar og muffins med det vesle ekstra Bollar og muffins kan smaka endå betre med rosiner, bær, vaniljekrem, lakris, nøtter, ostekrem eller marengs. Du står fritt til å velje. Av Siri Bjelland Berven
Fårikål fra Lise Finckenhagen Høsten har for alvor kommet og dermed er det tid for fårikål. Prøv oppskriften til Lise Finckenhagen.
Pasta med krabbe og prosecco Hvis du spør Gino D'Acampo om hvor han drømmer om å lage mat, så er svaret enkelt: Venezia. Og du kan ikke være i Venezia uten å åpne en flaske prosecco. Gino bruker prosecco sammen med krabbe til en fristende pastarett.
Lunsjfocaccia med burrataost og spekeskinke Burrataost er en fantastisk, fyldig og kremet ost fra Italia. Det kan være vanskelig å få tak i burrata i Norge, men du kan erstatte den med mozzarella i denne oppskriften.
Super eplesesong – Ni eplekjekke Ja, vi feirer eplenes festdag. Eplet er den nest mest populære frukten i Norge, etter banan. Nå er det proppfullt av deilige norske epler i butikker og i frukthager. Lag deg noe eplegodt. Av Ingvill Bjorland
Uvanlege – vedunderlege kaker Mange vil heve augebryna om kaka er laga med kålrot, raudbetar, potet, tomat eller søtpotet. Men desse kakene overraskar verkeleg. Dei smaker kjempegodt og er ekstra saftige. Av Ingvill Bjorland