Tangzhong
Denne bakemetoden tok helt av for to-tre år siden. Du tilsetter en meljevning i deigen og får boller som er ekstra saftige og luftige. I tillegg holder de seg ferske i flere dager.
Klassisk gjærkringle
Har du litt god tid kan, du prøve deg på denne. Kringlen krever litt innsats, men resultatet kan serveres med stolthet og glede.
Kaffegodt
Aniskringler med litt brunost eller syltetøy er godt til kaffen. De passer godt både til frokost, lunsj eller kvelds.
Floke
Gjærdeigen kjevles og fylles med vaniljekrem og makronfyll. Så rulles den sammen. Til slutt blir det klippet et fint sikksakkmønster på toppen. Kringlen blir også kalt for klippekrans.
Skolebrød
Skolebrød eller skoleboller, kjært barn har mange navn. Lag dem store og gode med ekstra mye vaniljekrem.
Bollebrød
Er det ekstra hyggelig å dele en brytebolle? Bollene med kanel og sukker legges tett i en form, og så vokser de inn i hverandre. Da blir det mye av det gode myke i midten av bollene.
Boller med vaniljekrem
Gjør litt ekstra ut av de vanlige hvetebollene. Du kan fylle dem med vaniljekrem og toppe med smeltet sjokolade.