Lekende lett – god og grønn sommersalat Mat i en bolle. Så enkelt og godt. Alle ingrediensene kan byttes ut med det du har hjemme og er perfekte å tilpasse etter sesongen.
Rosa grapefruktsalat med nøtter Frisk oppskrift på salat med grapefrukt, peanøtter og smakfulle kryddere. Serveres som en sunn og frisk lunsj eller som tilbehør til grillmat.
Bakt mais med chili og ost Når maisen blir dyppet i vann før den legges på grillen eller i ovnen blir den dampet og resultatet gir ekstra saftige og søte mais. Server maisen med chili og ost.
Fargerik bønnesalat Sommer er tiden for mange småretter på hagebordet. Mye grønt er klart samtidig, da er det godt med mye tilbehør.
Bakt kålsalat Lag mange småretter når hagen bugner med grønnsaker som er klare samtidig. Kålsalat med urter er en fin mulighet.
Lun potetsalat med sitrontimian og brunt smør Potetsalaten er fast følge til grillmaten. Tareq Taylor koker potetene, griller løken og tilsetter sitron og sitrontimian. Brunt smør gir en ekstra smak.
Salat med grillet spisskål Så enkelt og så godt! Og her gjør det ikke noe om kålen blir brent heller. Den skal ha en skikkelig svart stekeflate på den flate siden. Sitron, olje, salt og pepper tilsettes til slutt.
Salat med bjørnebær Bygg salaten i lag på tallerkenen, i stedet for å blande alt i en stor bolle. På denne måten ser du de vakre ingrediensene og hver bit oppleves annerledes enn sist.
Vietnamesisk nudelsalat med kylling – En lun salat med nudler, fritert kylling og nuoc cham-saus som smaksmessig tar meg med til et eksotisk sted, sier kokken Tareq Taylor. Salaten er alltid like populær hjemme hos meg.
Syv med sopp på topp Nå kan du kose deg med sopp – enten du finner den i skogen eller butikken. Sopp er gull både til pasta, pai og pizza, risotto, salat, sandwich og brød. Vi gir deg maks «soppegodt». Vel bekomme. Av Ingvill Bjorland
Fårikål fra Lise Finckenhagen Høsten har for alvor kommet og dermed er det tid for fårikål. Prøv oppskriften til Lise Finckenhagen.
Pasta med krabbe og prosecco Hvis du spør Gino D'Acampo om hvor han drømmer om å lage mat, så er svaret enkelt: Venezia. Og du kan ikke være i Venezia uten å åpne en flaske prosecco. Gino bruker prosecco sammen med krabbe til en fristende pastarett.
Lunsjfocaccia med burrataost og spekeskinke Burrataost er en fantastisk, fyldig og kremet ost fra Italia. Det kan være vanskelig å få tak i burrata i Norge, men du kan erstatte den med mozzarella i denne oppskriften.
Super eplesesong – Ni eplekjekke Ja, vi feirer eplenes festdag. Eplet er den nest mest populære frukten i Norge, etter banan. Nå er det proppfullt av deilige norske epler i butikker og i frukthager. Lag deg noe eplegodt. Av Ingvill Bjorland