Slik gjør du
Kok hveten etter anvisning på pakken og hakk løken.
Bland crème fraîche med dijonsennep, sitron, salt og pepper.
Bland den varme hveten med løken. Bland inn dressingen når alt er litt avkjølt og sett til side.
Skjær squash i tynne skiver og bland med 1 spiseskje olivenolje, salt, pepper og noen dråper sitronsaft. Salt forsiktig for å unngå at squashen blir dvask.
Hakk tomatene i mindre biter. Bland med 2 spiseskjeer olivenolje, pepper og noen dråper sitronsaft.
Riv brødet i biter og stek til det er gyllent i 2 spiseskjeer rapsolje, og ha litt salt på.
Skjær sjalottløken i skiver og stek den sprø i 1 spiseskje rapsolje i cirka 2 minutter, til fargen blir grønnere. Krydre med salt og pepper.
Legg alt i en bolle som små øyer, som på bildet.
Topp med gressløk og persille.