Mini-pavlova med pasjonsfruktkrem Pavlova serveres på nesten alle kakebord. I TV-serien «Bakemesterskapet» lager deltakerne mini-pavlovaer med deilig sprø og seig marengsbunn, pasjonsfruktfyll, pisket krem og friske bær.
Corn Husk meringue – marengs med mais, mascarpone og vanilje Denne oppskriften kommer fra den meksikanske restauranten Cosme i New York. Marengsen er fylt med en enkel puré av mais, mascarponeost og vaniljebønnekrem.
Mini pavlova med bær og sjokolade Himmelsk godt til fest! Marengsen skal være sprø utenpå og myk inni. Topp med krem og bær så er suksessen sikret.
Julemarengs Det skal ikke så mye til for å gjøre helt vanlig marengs om til små juletrær. Ellen Aabol har kjøpt inn grønn konditorfarge og gule kakepyntstjerner til julemarengsen.
Rabarbraiskake med marengs Alle fortjener en iskake. Denne har mange herlige smaker – vanilje, kardemomme og rabarbra. Rabarbraens syrlighet passer perfekt til parfaiten og den italienske marengsen.
Dekonstruert terte Desserten har mange elementer og er tidkrevende å lage. Men gir du deg i kast med den, vil du garantert imponere gjestene dine.
Pavlovakrans med appelsincurd Pavlova laget i en ring med rikelig med appelsincurdkrem, hasselnøtter, granateplekjerner og fileter fra appelsin.
Concorde på min måte Dette er Sverre Sætres versjon av kaken som ble laget for å feire det supersoniske flyet Concorde. Kaken består av sprø kjeks og hasselnøtter, sjokolademousse og glasur. Den skal pyntes med marengspinner, makroner, bær og tynne sjokoladeplater.
Marengs uten eggehvite Disse herlige marengsene er laget av kikertlake. Passer bra for både veganere og eggallergikere, men smaker like godt for alle.