3 x Kylling Tikka-spyd Amy Mir har tre herlige kylling tikka-marinader. En grønn, en rød og en kremet. Du får de herlige oppskriftene her.
Kofte wala salan @ekspedisjonsjenta Amy Mir sin gryterett med kjøttboller og en godt krydret saus er uunnværlig på id og er topp også som turmat! Den serveres gjerne med kokt egg.
Lahori fisk Denne godt krydrede torsken blir ofte servert hos familien Mir. Den gode kryddersmaken og den sprø konsistensen faller også i smak hos barna.
Brokkoli kheer Kheer er en tradisjonell indisk/pakistansk dessert. Vanligvis lages den med ris, men familien Mir lager den annerledes.
Kylling pulao Risretten er en alt-i-ett gryte med basmatiris og aromatisk krydder. Den serveres ofte som en siderett og er populær blant både voksne og barn.
Fylt paprika med kyllinggryte Når familien Mir skal servere en kjapp middag, lager de en form for dal, med hvite bønner og kylling, som de fyller i bakt paprika.
Samosa Sprøstekte samosa med potet og kyllingfyll etter gammel oppskrift fra familien Mir. Disse er raske å hente fram fra fryseren dersom du får uventede gjester.
Fouzias sjokoladekake En heftig sjokoladekake som står på bordet når det er bursdagsfeiring eller spesielle anledninger hos familien Mir.
Supertynn Club sandwich Et klassisk smørbrød i sin beste utgave, med alle smaker i hver eneste bit. Til lunsj eller som en kveldsrett – prøv Strömsös supertynne club sandwich!
Fylte og panerte svinekoteletter med varme plommer Svinekoteletter, blåmuggost og varme plommer er en god kombinasjon. Oppskrift fra Lise Finckenhagen.
Fårikål fra Lise Finckenhagen Høsten har for alvor kommet og dermed er det tid for fårikål. Prøv oppskriften til Lise Finckenhagen.
Nydelige lammeskanker Mens lammeskankene godgjør seg i ovnen har du tid til å dekke bord og forberede festen. Oppskriften får du fra Lise Finckenhagen.
Tilslørte plommer Tilslørte bondepiker lages vanligvis med eplekompott. I denne oppskriften med plommekompott krydrer Lise Finckenhagen plommene med vanilje, kanel og kardemomme.
Lun epleterte Lise Finckenhagen lager tertebunnen først, før hun fyller den med norske, syrlige epler som har kost seg i smør, sukker og vanilje.