3 x Kylling Tikka-spyd Amy Mir har tre herlige kylling tikka-marinader. En grønn, en rød og en kremet. Du får de herlige oppskriftene her.
Kofte wala salan @ekspedisjonsjenta Amy Mir sin gryterett med kjøttboller og en godt krydret saus er uunnværlig på id og er topp også som turmat! Den serveres gjerne med kokt egg.
Lahori fisk Denne godt krydrede torsken blir ofte servert hos familien Mir. Den gode kryddersmaken og den sprø konsistensen faller også i smak hos barna.
Brokkoli kheer Kheer er en tradisjonell indisk/pakistansk dessert. Vanligvis lages den med ris, men familien Mir lager den annerledes.
Kylling pulao Risretten er en alt-i-ett gryte med basmatiris og aromatisk krydder. Den serveres ofte som en siderett og er populær blant både voksne og barn.
Fylt paprika med kyllinggryte Når familien Mir skal servere en kjapp middag, lager de en form for dal, med hvite bønner og kylling, som de fyller i bakt paprika.
Samosa Sprøstekte samosa med potet og kyllingfyll etter gammel oppskrift fra familien Mir. Disse er raske å hente fram fra fryseren dersom du får uventede gjester.
Fouzias sjokoladekake En heftig sjokoladekake som står på bordet når det er bursdagsfeiring eller spesielle anledninger hos familien Mir.
Piadina på to måter Ost og skinke eller stekte grønnsaker mellom tynne brød? TV-kokken Gino D'Acampo lager pesto som passer til begge.
Hvit pizza med kantarell Lise Finckenhagen lager pizzaen hvit ved å bytte ut tomatsaus med crème fraîche. Kantareller, parmesan, spekeskinke og trøffelolje bidrar med mye smak i hennes oppskrift.
Blåbærterte med mandelfyll Selv om vi kan kjøpe blåbær hele året er det noe spesielt med dem vi har plukket selv. Du kan bruke både selvplukkede bær og blåbær fra butikken i Lise Finckenhagens terte med mandelfyll.
Kung Pao chicken Kung Pao chicken er kyllingretten som har en perfekt kombinasjon av surt, søtt og salt. Klassikeren kommer fra provinsen Sichuan i Kina.
Vårløkpannekaker Dropp helmelk og sukker og prøv disse kinesiske pannekakene med svinefett og vårløk. Cong you bing lages ikke med røre, men med en deig som rulles som kanelsnurrer og trykkes flate før de stekes sprø i olje.
Green curry kylling Lise Finckenhagen er inspirert av matlagingen i Thailand. Hun gir oss oppskriften på en kyllingrett med sprø grønnsaker, ris og sterk saus.