Slik gjør du
Sikt hvetemel, sukker, kakaopulver, bakepulver og natron i en bakebolle. Rør inn egg, olje, vaniljesukker, vann, melk og eddik.
Legg bakepapir i en rund kakeform (minimum 20 cm) og smør papiret lett med olje eller smør. Hell i blandingen. Stek på 180 grader i 40–50 minutter.
Velt kaken opp ned og fjern kakeformen. La kaken avkjøles før den deles i 3 deler.
Fyll
Smelt lys og mørk sjokolade på lav temperatur og la den så avkjøles i romtemperatur. Kjør kremost i en blender, med melis og den smeltede sjokoladen. Blandingen skal være tykk og fløyelsmyk.
Fordel denne blandingen på den ene kakedelen som da blir bunnen. Legg på den midterste etasjen og ha på vaniljekrem. Topp det med den siste delen og avkjøl kaken i 2 timer i kjøleskapet.
Glasur
Smelt firkløversjokoladen og hell den over i en skål før du rører inn fløten. Dekk hele kaken med glasuren. Avkjøl i kjøleskap.
Dekorer med smeltet hvit sjokolade, enten med frihånd eller med sjablonger. Pynt med bær til slutt. Eller velg fargerik pynt som passer til barnebursdag.
Kaken nytes best når den har vært i romtemperatur i 30 min. Den holder seg godt i 5 dager i kjøleskapet.
Kilde: Familien Mir i TV-serien «Familiekokkene»