Slik gjør du
Bland egg, melk, kanel, sukker, salt, mel og vann med en håndmikser. Bland til en jevn røre. La røren stå og svelle en halv time.
Stek pannekaker i stekepannen med litt smør eller olje. Bruk en øse til å helle røre i stekepannen i et tynt lag. Stek pannekakene på middels varme til røren har stivnet på oversiden (1-2 minutter). Snu pannekaken med en stekespade og stek den andre siden like lenge.
Legg en god spiseskje eplesyltetøy på pannekaken, rull sammen og server med sjokoladesaus.
Tips
- Oppskrift: Potetpletter med eplesyltetøy fra Filip Langhoff
- Oppskrift: Eplemos med kanel fra Paul Svensson
- Oppskrift: Eplemos med myske fra Tareq Taylor
- Oppskrift: Popkorn og sjokoladesaus fra Mats Paulsen
- Oppskrift: Banansplit med hjemmelagd is og sjokoladesaus fra Tareq Taylor
- Oppskrift: Churros med sjokoladesaus fra Lise Finckenhagen