Slik gjør du
Smør salsa på lefsene. Legg halve kjøttboller på den ene siden. Ha over revet ost og litt tacokrydder. Brett sammen og legg på en stekeplate med papir. Legg et papir på toppen og en ny stekeplate over. Stek ved 180 grader i ca. 10 min. Server med hjemmelaget guacamole, rømme og salsa.
Tips
Du kan lage alt eller deler av denne oppskriften selv. Selv om det kan være enklere å kjøpe ferdig i butikken.
- Oppskrift: Guacamole fra Erlend Damm Søby
- Oppskrift: Quesadillas med guacamole fra Lise Finckenhagen
- Oppskrift: Guacamole fra Hans Dahl Ørstavik
- Oppskrift: Kjøttboller fra Tore Wretman
- Oppskrift: Svenske kjøttboller fra Adam Liaw
- Oppskrift: Svenske kjøttboller fra Bjørn Svensson
- Oppskrift: Tortillas fra Lise Finckenhagen
- Oppskrift: Glutenfri tortilla fra Kathrine Sundvor-Halleland
- Oppskrift: Tacokrydder fra Lisa Perez
- Oppskrift: Salsa
- Oppskrift: Salsa fra Hans Dahl Ørstavik
Kilde: Benthe Nyheim og Karina Sætermo i «God morgen Nordland» på NRK P1.