Quesadilla med svenske kjøttboller

Fusjon mellom Mexico og Sverige: Quesadilla med svenske kjøttboller, guacamole, rømme og salsa.

Foto: Benjamin Fredriksen / NRK

Quesadilla med svenske kjøtt­boller

Når Mexico og Sverige spiller kamp i fotball-VM lager Benthe Nyheim og Karina Sætermo en fusjon mellom meksikansk og svensk mat. Dette kaller vi enkel matlaging!

Slik gjør du

Smør salsa på lefsene. Legg halve kjøttboller på den ene siden. Ha over revet ost og litt tacokrydder. Brett sammen og legg på en stekeplate med papir. Legg et papir på toppen og en ny stekeplate over. Stek ved 180 grader i ca. 10 min. Server med hjemmelaget guacamole, rømme og salsa.

Tips

Du kan lage alt eller deler av denne oppskriften selv. Selv om det kan være enklere å kjøpe ferdig i butikken.

Kilde: Benthe Nyheim og Karina Sætermo i «God morgen Nordland» på NRK P1.