Bestemors fylte grønnsaker Brødrene Price kaller dem petit farcies grand mere, bestemors fylte grønnsaker. De fyller tomater, squash og auberginer med en farse av kalv og lam som toppes med ost og persille. Løken er vegetarianeren i følget.
Fikenterte med pistasj Hvis du vurderer å lage denne terten med ferske fiken, så har brødrene Price en advarsel: Denne fikenterten er uimotståelig og absolutt vanedannende.
Oksehaleragu med panisse Kjøttgryten med oksehale inneholder også bacon, gulrøtter, sellerirot, tomater, urter og krydder. Som tilbehør lager brødrene Price panisse, et alternativ til pommes frites. Panisse er kikertgrøt som skjæres opp og friteres. De blir veldig gode og sprø.
Oreillettes Oreilettes betyr små ører. Disse småkakene er en sydfransk spesialitet, som kan lages i mange forskjellige former.
Risotto av rød ris fra Camargue Brødrene Price rir på hvite hester sør i Frankrike. De lager risotto av rød ris fra Camargue med stekte froskelår. Froskelårene kan byttes ut med kyllingvinger.
Fransk sitronfromasj På fransk og fint heter desserten mousse au citron. De danske TV-kokkene Adam og James Price har lært å lage ekstra lett og luftig sitronfromasj i Frankrike.
Fransk bacalao – klippfisk estocaficada I Sør-Frankrike har de sin gryte med klippfisk, løk, poteter og tomater, men der heter den estocaficada – ikke bacalao.
Fransk grønnsaksuppe Soupe au pistou er en provençalsk grønnsaksuppe med pesto. Brødrene Price lager den med masse friske grønnsaker i Menton på den franske riviera.
Provençalsk squashterte Krydderurter fra Provence, herbes de Provence, setter smak på squashterten fra brødrene Price i Munter mat - på tur.
Fårikål fra Lise Finckenhagen Høsten har for alvor kommet og dermed er det tid for fårikål. Prøv oppskriften til Lise Finckenhagen.
Pasta med krabbe og prosecco Hvis du spør Gino D'Acampo om hvor han drømmer om å lage mat, så er svaret enkelt: Venezia. Og du kan ikke være i Venezia uten å åpne en flaske prosecco. Gino bruker prosecco sammen med krabbe til en fristende pastarett.
Lunsjfocaccia med burrataost og spekeskinke Burrataost er en fantastisk, fyldig og kremet ost fra Italia. Det kan være vanskelig å få tak i burrata i Norge, men du kan erstatte den med mozzarella i denne oppskriften.
Super eplesesong – Ni eplekjekke Ja, vi feirer eplenes festdag. Eplet er den nest mest populære frukten i Norge, etter banan. Nå er det proppfullt av deilige norske epler i butikker og i frukthager. Lag deg noe eplegodt. Av Ingvill Bjorland
Uvanlege – vedunderlege kaker Mange vil heve augebryna om kaka er laga med kålrot, raudbetar, potet, tomat eller søtpotet. Men desse kakene overraskar verkeleg. Dei smaker kjempegodt og er ekstra saftige. Av Ingvill Bjorland