NRK Meny
Normal

– Vi takket nei til McCartney og Timberlake

Den populære duoen framførte sin nye singel live i Skavlan-studio. Se klipp!

http://www.nrk.no/kultur/se-fredrik-skavlan-fa-juling-1.11935653

VIDEO: Se Ylvis framføre "Trucker's Hitch" hos Skavlan.

I kveld har Fredrik Skavlan sesongpremiere, og blant gjestene er Bård og Vegard Ylvisåker.

Etter «The Fox»-suksessen har brødrene nå en ny låt klar som de håper skal bli en like stor hit.

I sofaen hos Skavlan fortalte de om oppstyret i USA rundt forrige låt.

– Vi var i Las Vegas, og fikk spørsmål fra Ellen Degeneres om vi ville være der en ekstra dag og intervjue Paul McCartney og Justin Timberlake for showet hennes. Vi måtte takke nei, da vi skulle dra hjem og intervjue Ingrid Olava, fortalte Vegard Ylvisåker.

Andre gjester hos Fredrik Skavlan i kveld er skuespiller Ingrid Bolsø Berdal og MMA-stjernen Alexander «The Mauler» Gustafsson.

Se Skavlan på NRK1 eller via tv.NRK.no kl 21.25 i kveld.

Ylvis takket nei til å intervjue Paul McCartney og Justin TImberlake.

VIDEO: Se utdrag av intervjuet med Ylvis.

Kulturstrøm

  • – Kulturpolitikken må styrke folk

    – Politikken bør fremme den demokratiske samtalen ved å styrke evne og vilje hos befolkningen til å finne og fortolke informasjon og forstå ytringer, slår en studie av kulturens rolle i Norge fast. Studien er gjort for Kulturdepartementet, og skal gi innspill til mulige endringer i kulturpolitikken.Det vises til flere trender som man venter kommer til å påvirke hvordan kulturen påvirker samfunnet i årene som kommer. Les hele rapporten her.

  • – Kulturutbytte, men ikke i penger

    Norges utbytte av programmet som har kostet Norge nærmere 167 millioner kroner de siste tre årene er vanskelig å måle i kroner og øre, men programmet er likevel verdifullt, skriver Kulturdepartementet. De har fått evaluert Norges deltakelse i EU-programmet «Kreativt Europa». Programmet gir norske aktører innen TV, film, kunst og kultur muligheter til å samarbeide internasjonalt og til å nå ut til et større europeisk publikum. Les hele rapporten her.