Se den første smakebiten fra nye «Top Gear»

Matt LeBlanc og Chris Evans klare for en ny sesong av bilprogrammet «Top Gear».

Det første klippet fra den nye sesongen av bilprogrammet Top Gear.

SE VIDEO: Her er den første smakebiten på neste sesong av Top Gear, med nye programledere.

I fjor sommer ble det klart at Chris Evans kom til å ta over som programleder i det populære bilprogrammet «Top Gear», og i februar ble det kjent at «Friends»-stjernen Matt LeBlanc blir med som medprogramleder.

Nå har den første smakebiten kommet.

Videoen inneholder klipp fra innspillingene i Storbritannia, USA, Frankrike, Marokko og Emiratene, samt en forsmak av bilene som vil vises i programmet, blant annet Aston Martin Vulcan, Ferrari F12 TDF og Ariel Nomad.

Matt LeBlanc, Chris Evans og The Stig

PROGRAMLEDERE: Chris Evans (i midten) er klar for ny sesong av Top Gear, sammen med Matt LeBlanc og den hemmelige sjåføren The Stig.

Foto: BBC

Store forventninger

De nye programlederne har store sko å fylle, etter at Jeremy Clarkson i fjor ble sagt opp av BBC etter å ha havnet i en slåsskamp med en produsent.

top gear programlederne

TRIO: James May (t.v.), Jeremy Clarkson og Richard Hammond ledet Top Gear sammen fra 2003. I år får vi se nye programledere.

Foto: SUZANNE PLUNKETT / Reuters

Medprogramlederne James May og Richard Hammond valgte også å slutte i programmet som følge av hendelsen.

De tre jobbet sammen fra 2002 til 2015 og gjorde «Top Gear» til det mest sette programmet på BBC Two, i tillegg til at det ble vist i over 100 land verden rundt.

Nå skal altså Chris Evans og Matt LeBlanc forsøke å fortsette suksessen.

Flere programledere

I desember skrev den britiske avisa The Telegraph at motorjournalisten Chris Harris og de tidligere sjåførene David Coulthard og Sabine Schmitz skulle bli Evans medprogramledere.

Det er ikke mulig å se utifra videoen over om disse faktisk skal være med.

Det nye bilprogrammet til Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammonds har ikke fått noen startdato, men produseres av strømmetjenesten Amazon Prime.

Kulturstrøm

 • Motemagasingigant dropper pels

  Motemagasinet Elle med 100 millioner lesere vil ikke lenger bruke klær lagd av dyrepels i sitt redaksjonelle innhold og reklamer.

  Bladet har 46 utgaver verden over. 13 av dem har allerede droppet pels, ytterligere 20 skal starte ved nyttår, og resten følger året etter.

  – Pelsens tilstedeværelse på våre sider og i vårt digitale innhold er ikke lenger i tråd med verdiene våre eller verdiene til våre lesere, sier magasinets internasjonale direktør Valeria Bessolo Lopez.

  Andre store moteblader, deriblant Vogue i Storbritannia og USA, InStyle USA og Cosmopolitan i Storbritannia har allerede droppet pels fra sitt redaksjonelle innhold. Det samme har en rekke moteprodusenter.

  (NTB)

 • Baldwin føler ikke skyld

  Natt til fredag ble intervjuet med Hollywood-skuespiller Alec Baldwin sendt i USA. Dette er det første intervjuet skuespilleren har hatt etter at han skjøt og drepte en filmfotograf under innspillingen av filmen «Rust».

  Et av spørsmålene Baldwin fikk fra journalisten var om han følte skyld eller ei.

  – Nei. Nei. Jeg hadde kanskje tatt mitt eget liv om jeg trodde jeg var ansvarlig, og det sier jeg ikke med letthet, svarer skuespilleren, før han forteller at han drømmer om hendelsen konstant.

  – Det skal ikke være ekte ammunisjon noe som helst sted i nærheten av et filmsett. Jeg har ingenting å skjule, sa skuespilleren.

  Baldwin, sammen med andre produsenter av filmen, er saksøkt av flere tidligere medarbeidere fra filmsettet. Produsentene er blitt kritisert for å skape et «utrygt arbeidsmiljø».

  Alec Baldwin intervjues av ABC News
  Foto: Jeffrey Neira / AP