Hopp til innhold

Se den første smakebiten fra nye «Top Gear»

Matt LeBlanc og Chris Evans klare for en ny sesong av bilprogrammet «Top Gear».

Det første klippet fra den nye sesongen av bilprogrammet Top Gear.

SE VIDEO: Her er den første smakebiten på neste sesong av Top Gear, med nye programledere.

I fjor sommer ble det klart at Chris Evans kom til å ta over som programleder i det populære bilprogrammet «Top Gear», og i februar ble det kjent at «Friends»-stjernen Matt LeBlanc blir med som medprogramleder.

Nå har den første smakebiten kommet.

Videoen inneholder klipp fra innspillingene i Storbritannia, USA, Frankrike, Marokko og Emiratene, samt en forsmak av bilene som vil vises i programmet, blant annet Aston Martin Vulcan, Ferrari F12 TDF og Ariel Nomad.

Matt LeBlanc, Chris Evans og The Stig

PROGRAMLEDERE: Chris Evans (i midten) er klar for ny sesong av Top Gear, sammen med Matt LeBlanc og den hemmelige sjåføren The Stig.

Foto: BBC

Store forventninger

De nye programlederne har store sko å fylle, etter at Jeremy Clarkson i fjor ble sagt opp av BBC etter å ha havnet i en slåsskamp med en produsent.

top gear programlederne

TRIO: James May (t.v.), Jeremy Clarkson og Richard Hammond ledet Top Gear sammen fra 2003. I år får vi se nye programledere.

Foto: SUZANNE PLUNKETT / Reuters

Medprogramlederne James May og Richard Hammond valgte også å slutte i programmet som følge av hendelsen.

De tre jobbet sammen fra 2002 til 2015 og gjorde «Top Gear» til det mest sette programmet på BBC Two, i tillegg til at det ble vist i over 100 land verden rundt.

Nå skal altså Chris Evans og Matt LeBlanc forsøke å fortsette suksessen.

Flere programledere

I desember skrev den britiske avisa The Telegraph at motorjournalisten Chris Harris og de tidligere sjåførene David Coulthard og Sabine Schmitz skulle bli Evans medprogramledere.

Det er ikke mulig å se utifra videoen over om disse faktisk skal være med.

Det nye bilprogrammet til Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammonds har ikke fått noen startdato, men produseres av strømmetjenesten Amazon Prime.

Kulturstrøm

  • Fagorganiserte ansatte i belgisk kringkaster med aksjon

    Ved starten av sendingen av den andre semifinalen i Eurovision ble det vist en plakat på den belgiske kringkasteren VRT, hvor det ble oppfordret til våpenhvile.

    – Vi fordømmer bruddene på menneskerettighetene fra staten Israel, sto det på plakaten.

    Ifølge den belgiske avisen HLN var det en aksjon fra fagorganiserte ansatte i kringkasteren.

    Ifølge avisen ble kringkasteren informert om at aksjonen ville finne sted.

    – Fagforeninger har rett til å handle og trenger ikke tillatelse. Jeg kan bare si at vi har tatt saken til etteretning, skier talsperson Yasmine Van der Borght i VRT til avisen.

    Det skal ha vært demonstrasjoner utenfor bygningene til VRT og den franskspråklige kringkasteren RTBF før semifinalen gikk i gang. Også i Norge har det vært flere demonstrasjoner utenfor NRK i forbindelse med Eurovision.

    I Malmö, der finalen avholdes i år, har det hele torsdag vært flere demonstrasjoner både for og imot Israels deltakelse i sangkonkurransen.

    protest VRT
    Foto: Skjermbilde
  • Justin og Hailey Bieber venter barn

    Både Justin og Hailey Bieber har lagt ut Instagram-innlegg som kan tyde på at paret venter barn.

    Det er flere bilder av det som ser ut som en gravid-mage på Hailey Bieber, som Justin Bieber holder rundt. Cosmopolitan er blant mediene som tolker innleggene som en gravid-annonsering.

    Paret giftet seg i 2018. Justin Bieber er en verdenskjent kanadisk artist, mens Hailey Bieber er en amerikansk modell. Hun er datter av skuespilleren Stephen Baldwin.

    pregnancy announcement
    Foto: Hailey Bieber / Instagram
  • Buing under Israels øving til ESC-semifinale

    Da Israel øvde i Malmö onsdag kveld ble det buet fra salen. Ifølge opptak NRK har hørt og Aftonbladet. Den svenske avisen skriver også at sikkerhetsvakter stod langs trappen opp til scenen da den israelske artisten Eden Golan stod på scenen under generalprøven. Når den andre semifinalen går av stabelen torsdag sensurerer EBU lyden ut på lufta.