Hopp til innhold

Ny Wolfenstein-trailer

Oppfølgeren til den meget populære spillserien kommer snart. Se den ferske traileren på Spiller.

Wolfenstein
Foto: Activision/Endrant Studios

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Siden 2004 har Wolfenstein-fans blitt holdt på pinebenken. Da ble det kjent at det skulle komme en oppfølger til ”Return to Castle Wolfenstein” Nå er ventetiden snart omme.

Kultspill

Wolfenstein er en av tidenes mest populære spillserier. Opprinnelig lansert i 1981 til Apple II, DOS, Atari 400/800 og Commodore 64, er dette et spill med kultstatus og en lang historie.

Siden den gangen har det kommet seks andre Wolfenstein-spill; Beyond Castle Wolfenstein (1984), Wolfenstein 3D (1992), Spear of Destiny (oppfølger til Wolfenstein 3D, 1992), Return to Castle Wolfenstein (2001), Wolfenstein: Enemy Territory (2003) og nå Wolfenstein.

Spillet kommer til PS3, Xbox 360 og PC. Utgivelsesdato er fremdeles noe uklar, men mest sannsynlig kommer spillet i løpet av sommeren.

Diskuter i forumet

Se flere trailere

Castle Wolfenstein

I 1981 var det slik Wolfenstein så ut.

Foto: Muse Software

Kulturstrøm

 • HBO bekrefter en tredje sesong av «House of the Dragon»

  «Game of Thrones»-spinoffserien «House of the Dragon» får en tredje sesong, bekrefter HBO.

  Med sesong 2 like om hjørnet slipper altså HBO nyheten om at de har fornyet for ytterligere en sesong av den kritikerroste fantasy-serien.

  – Vi kunne ikke vært mer henrykt for å fortsette historien om House Targaryen og for å se denne crewet skinne på nytt i en sesong tre, sier Francesca Orsi, leder for dramaserier og film ved HBO.

  Pressemeldingen sier ingenting om når innspillingen av tredje sesong starter eller når fansen kan forvente å få se det ferdige resultatet, som naturlig nok trolig blir en god stund til.

  (NTB)