Hopp til innhold

Ny Wolfenstein-trailer

Oppfølgeren til den meget populære spillserien kommer snart. Se den ferske traileren på Spiller.

Wolfenstein
Foto: Activision/Endrant Studios

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Siden 2004 har Wolfenstein-fans blitt holdt på pinebenken. Da ble det kjent at det skulle komme en oppfølger til ”Return to Castle Wolfenstein” Nå er ventetiden snart omme.

Kultspill

Wolfenstein er en av tidenes mest populære spillserier. Opprinnelig lansert i 1981 til Apple II, DOS, Atari 400/800 og Commodore 64, er dette et spill med kultstatus og en lang historie.

Siden den gangen har det kommet seks andre Wolfenstein-spill; Beyond Castle Wolfenstein (1984), Wolfenstein 3D (1992), Spear of Destiny (oppfølger til Wolfenstein 3D, 1992), Return to Castle Wolfenstein (2001), Wolfenstein: Enemy Territory (2003) og nå Wolfenstein.

Spillet kommer til PS3, Xbox 360 og PC. Utgivelsesdato er fremdeles noe uklar, men mest sannsynlig kommer spillet i løpet av sommeren.

Diskuter i forumet

Se flere trailere

Castle Wolfenstein

I 1981 var det slik Wolfenstein så ut.

Foto: Muse Software

Kulturstrøm

 • ESC 2025 blir i Basel eller Genève

  Eurovision Song Contest 2025 vil finne sted enten i Basel eller Genève, opplyser det sveitsiske kringkastingsselskapet fredag.

  Avgjørelsen kommer etter en vurdering av konsertlokaler, kollektivforbindelser, bærekraft, hotellmuligheter, sikkerhet og motivasjonen til de respektive byene.

  Det endelige valget blir tatt i slutten av august. Kostnadene for å arrangere Eurovision er anslått til å være rundt 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 356 millioner kroner etter dagens kurs (NTB).

 • Bob Newhart (94) er død

  Den amerikanske komikeren og skuespilleren Bob Newhart er død 94 år gammel, opplyser forlaget hans, ifølge Reuters.

  Newhart døde i sitt hjem i Los Angeles etter kort tids sykdom.

  Bob Newhart i 2003
  Foto: JEROME T NAKAGAWA / AP / NTB