NRK Meny
Normal

Ny adopsjon for Madonna

22 måneder gamle David Banda og Lourdes skal få en liten adoptivsøster.

Madonna, adoptivsønnen David Banda og den biologiske datteren datteren Lourdes i Malawi.

Madonna, her med adoptivsønnen David Banda og den biologiske datteren datteren Lourdes i Malawi, skal ha fått klarsignal til nok en adopsjon.

Foto: STRINGER / AFP

Madonna skal ifølge britiske aviser ha fått klarsignal til å adoptere enda et foreldreløst barn fra Malawi - en 13 måneder gammel jente kalt Mercy.

Juridisk tautrekking

Etter måneder med juridisk tautrekking rundt adopsjonen av David Banda, nå 22 måneder gammel, skal Madonna nå ha fått beskjed om at hun kan hente en søster til ham i april neste år.

Hun kan sende søknad i februar, noe som er en måned etter at Davids adopsjon er formalisert.

Ville gjenopprette balansen

Madonna har holdt fast ved at hun ønsker en søster til David for å «gjenopprette balansen», og malawiske myndigheter skal ha bedt henne om å vurdere opp til ti jenter før hun bestemte seg.

Hun så fire foreldreløse småjenter - Mercy, Grace, Jessica og Fanizio - i oktober i fjor på Kondanani Orphan Care Centre, og falt opprinnelig for Grace. Men slektninger av Grace protesterte.

- Er helt over seg

Nå er Madonna ifølge The Sun «henrykt» over at hun kan hente hjem Mercy, og hun har reist dit flere ganger.

- Madonna er helt over seg over å få høre at hun kan hente Mercy. Hun ønsket ikke nok en komplisert adopsjon. Mercy er en nydelig baby, hun er glad og lykkelig og ler hver gang hun løftes opp. Madonna kaller henne sin «smilende engel», sier en kilde nær familien til avisen.