Hopp til innhold

Jackson utsolgt på tre timer

I dag ble billettene til Michael Jacksons avskjedskonserter lagt ut for salg. Det tok ikke lang tid før de 640.000 billettene var utsolgt.

Michael Jackson
Foto: STEFAN WERMUTH / REUTERS

Fredag ble 50 Michael Jackson-konserter lagt ut for salg. Bare 3 timer etter billettstart var det hele over.

De 640.000 billetter ble solgt på 3 timer, noe som tilsvarer 3555 billetter hvert minutt.

Mange fans har fremdeles ikke fått billetter, og svartebørsbilletter kommer til å gå til blodpriser, ifølge Mojai.com .

50 konserter i London

De ti planlagte konsertene ble først utvidet til 21, deretter ble 14 nye konserter lagt til i London O2 Arena. I går og i dag ble enda flere konserter lagt ut for salg, så tilsammen skal kongen av pop holde 50 konserter i Londons O2 Arena.

De fleste konsertene vil finne sted fra 8. juli til 29. september, med en fridag på popkongens bursdag, 29. august. Etter noen måneders pause, returnerer han til den britiske hovedstaden fra 7. januar til 24. februar.

– Dette blir siste gang før teppet faller for godt. Vi ses i juli, sa Jackson på en pressekonferanse i London tidligere denne måneden.

Video nsps_upload_2009_3_5_18_47_31_158.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Se video: Michael Jackson holdt pressekonferanse

Enorm interesse

Det varslede teppefallet ser ut til å ha skapt en voldsom interesse for en stjerne som ikke har gjort en konsertrekke som dette på 12 år.

Jackson satte salgsrekord allerede i går under forhåndssalget, da han solgte ut 360.000 billetter med 333 seter hvert minutt. I dag knuste han den rekorden.

Til sammen har har kongen av pop solgt 1.000.000 billetter på 3 dager.

Les mer:

Bekrefter flere London-konserter

Michael Jackson legger opp

Jackson trolig tilbake på scenen

ALT OM: Michael Jackson

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.