Kygo-opptreden avlyst etter bombetrussel

Den tyske Top Model-finalen ble avlyst etter en anonym bombetrussel.

Kygo

SKULLE OPPTRE: Kygo skulle spille låten «Stole The Show» under finalen av den tyske utgaven av modellkonkurransen Top Model.

Foto: Rich Fury / Ap/NTB Scanpix

Den direktesendte finalen av modellkonkurransen ble avlyst etter at en uidentifisert kvinne ringte inn en bombetrussel rundt klokken ni i går kveld. Etter et søk fant politiet en mistenkelig koffert, men den viste seg å ikke inneholde eksplosiver.

Arrangørene valgte å evakuere de rundt 10.000 tilskuerne i SAP Arena i Mannheim. Programleder Heidi Klum og den norske elektronikaartisten Kygo ble også evakuert fra arenaen.

Kygo skulle opptre

Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, skulle etter planen fremføre låten «Stole The Show» med vokalisten Parson James under programmet som ledes av den tidligere supermodellen Heidi Klum.

Laster Twitter-innhold

Gørvell-Dahls stefar Jan Magnus Bjordal skriver i en e-post til NRK at artisten har det bra.

Kygo har på kort tid oppnådd suksess i Tyskland og har to låter på den tyske singellisten. «Firestone» ligger for øyeblikket på en 12. plass mens nevnte «Stole the Show» ligger på 17. plass.

Intervju med Kygo fra hjemmet hans i Bergen.

Kulturstrøm

 • Vanity Fair hyller Trier-film

  Vanity Fairs hovedkritiker, Richard Lawson, kårer «Verdens verste menneske» til årets beste film. Lawson beskriver filmen av Joachim Trier, med Renate Reinsve i hovedrollen, som selskapelig, vemodig, stilig og vinnende.

  «Verdens verste menneske» troner øverst på de beste filmene fra 2021, etterfulgt av Oscar-håpene Ryusuke Hamaguchs «Drive My Car» og Jane Campions «The Power of the Dog».

  Verdens verste menneske
  Foto: Oslo Pictures / SF Studios
 • «Den fineste Chevy'n» mest spilt

  Spotifys årsoppsummering kom ut i går og «Den fineste Chevy'n» av Halva Priset med Maria Mena toppet listen over de mest spilte låtene på norsk Spotify. Sangen slår blant annet Olivia Rodrigos «Drivers License», som er nummer to på den norske listen, men den mest spilte låten globalt. «Stay» med The Kid LAROI og Justin Bieber, som er produsert av blant annet norske Cashmere Cat, kommer på tredjeplass.

  Av mest strømmede artister topper Justin Bieber listene her til lands, etterfulgt av Tix og The Weeknd.

 • Klassekampen får mest pressestøtte

  Klassekampen får drøyt 43,2 millioner kroner i produksjonstilskudd av Medietilsynet i år. Totalt får 148 aviser 370 millioner kroner i pressestøtte av tilsynet. Av avisene som mottar støtte i år, er fem av dem nye mottakere. (NTB)