NRK Meny
Normal

Kygo-opptreden avlyst etter bombetrussel

Den tyske Top Model-finalen ble avlyst etter en anonym bombetrussel.

Kygo

SKULLE OPPTRE: Kygo skulle spille låten «Stole The Show» under finalen av den tyske utgaven av modellkonkurransen Top Model.

Foto: Rich Fury / Ap/NTB Scanpix

Den direktesendte finalen av modellkonkurransen ble avlyst etter at en uidentifisert kvinne ringte inn en bombetrussel rundt klokken ni i går kveld. Etter et søk fant politiet en mistenkelig koffert, men den viste seg å ikke inneholde eksplosiver.

Arrangørene valgte å evakuere de rundt 10.000 tilskuerne i SAP Arena i Mannheim. Programleder Heidi Klum og den norske elektronikaartisten Kygo ble også evakuert fra arenaen.

Kygo skulle opptre

Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, skulle etter planen fremføre låten «Stole The Show» med vokalisten Parson James under programmet som ledes av den tidligere supermodellen Heidi Klum.

Laster Twitter-innhold

Gørvell-Dahls stefar Jan Magnus Bjordal skriver i en e-post til NRK at artisten har det bra.

Kygo har på kort tid oppnådd suksess i Tyskland og har to låter på den tyske singellisten. «Firestone» ligger for øyeblikket på en 12. plass mens nevnte «Stole the Show» ligger på 17. plass.

Intervju med Kygo fra hjemmet hans i Bergen.

Kulturstrøm

  • Nordic Light er i gang

    Kreativ leiar Morten Krogvold stod for den offisielle opninga av årets Nordic Light-festival i Kristiansund i dag. Fotofestivalen blir arrangert for trettande gang i år og trekker fotografar og fotointeresserte frå heile verda.

    Kreativ leiar Morten Krogvold stod for den offisielle opninga av årets Nordic Light-festival i Kristiansund i dag.