Kygo-opptreden avlyst etter bombetrussel

Den tyske Top Model-finalen ble avlyst etter en anonym bombetrussel.

Kygo

SKULLE OPPTRE: Kygo skulle spille låten «Stole The Show» under finalen av den tyske utgaven av modellkonkurransen Top Model.

Foto: Rich Fury / Ap/NTB Scanpix

Den direktesendte finalen av modellkonkurransen ble avlyst etter at en uidentifisert kvinne ringte inn en bombetrussel rundt klokken ni i går kveld. Etter et søk fant politiet en mistenkelig koffert, men den viste seg å ikke inneholde eksplosiver.

Arrangørene valgte å evakuere de rundt 10.000 tilskuerne i SAP Arena i Mannheim. Programleder Heidi Klum og den norske elektronikaartisten Kygo ble også evakuert fra arenaen.

Kygo skulle opptre

Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, skulle etter planen fremføre låten «Stole The Show» med vokalisten Parson James under programmet som ledes av den tidligere supermodellen Heidi Klum.

Laster Twitter-innhold

Gørvell-Dahls stefar Jan Magnus Bjordal skriver i en e-post til NRK at artisten har det bra.

Kygo har på kort tid oppnådd suksess i Tyskland og har to låter på den tyske singellisten. «Firestone» ligger for øyeblikket på en 12. plass mens nevnte «Stole the Show» ligger på 17. plass.

Intervju med Kygo fra hjemmet hans i Bergen.

Kulturstrøm

 • Red Alert for kulturlivet

  Kulturarbeidere over landet har i dag aksjonert mot Regjeringas endringer blant annet i støtten til enkeltmannsforetak som rammer mange. I kveld er kulturinstitusjoner over hele landet farget rødt i støtte.

  Red Alert for kunstnerne på Rockheim
  Foto: Bent Lindsetmo / NRK
 • Konkurransen avlyst

  Nasjonale Turistveger har sendt ut brev til entreprenørene om at konkurransen om utbedring av rasteplassen på Hårr i Hå er avlyst. Dermed er det foreløpig ingen plan for å utbedre rasteplassen.
  Det var sterk lokal motstand mot «steiner på stylter».

  De omstridte "steiner på stylter"
  Foto: Mantheya Kula Arkitekter

Flere kulturnyheter