Kygo-opptreden avlyst etter bombetrussel

Den tyske Top Model-finalen ble avlyst etter en anonym bombetrussel.

Kygo

SKULLE OPPTRE: Kygo skulle spille låten «Stole The Show» under finalen av den tyske utgaven av modellkonkurransen Top Model.

Foto: Rich Fury / Ap/NTB Scanpix

Den direktesendte finalen av modellkonkurransen ble avlyst etter at en uidentifisert kvinne ringte inn en bombetrussel rundt klokken ni i går kveld. Etter et søk fant politiet en mistenkelig koffert, men den viste seg å ikke inneholde eksplosiver.

Arrangørene valgte å evakuere de rundt 10.000 tilskuerne i SAP Arena i Mannheim. Programleder Heidi Klum og den norske elektronikaartisten Kygo ble også evakuert fra arenaen.

Kygo skulle opptre

Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, skulle etter planen fremføre låten «Stole The Show» med vokalisten Parson James under programmet som ledes av den tidligere supermodellen Heidi Klum.

Laster Twitter-innhold

Gørvell-Dahls stefar Jan Magnus Bjordal skriver i en e-post til NRK at artisten har det bra.

Kygo har på kort tid oppnådd suksess i Tyskland og har to låter på den tyske singellisten. «Firestone» ligger for øyeblikket på en 12. plass mens nevnte «Stole the Show» ligger på 17. plass.

Intervju med Kygo fra hjemmet hans i Bergen.

Kulturstrøm

 • Knausgård inspirert av «Twin Peaks»

  Karl Ove Knausgård er i Norge for å promotere sine nye roman «Ulvene fra evighetens skog». – Jeg er nok inspirert av Twin Peaks. Jeg har ikke tenkt på det før, men den gjorde et utrolig inntrykk på meg. Der var det noe mystisk som hendte i et realistisk univers, sier han til NRK.

 • Humørfylt og bloddryppende grøss

  Den nye tv-serien om skrekkdukken «Chucky» dukker opp på C More og TV 2 Play fra 31. oktober. Sigurd Vik i Filmpolitiet har sett de tre første episodene og synes «Chucky» fungerer godt i serieform. Terningkast 4.

  Brad Dourif sprudler som den snerrende stemmen til den velkjente seriemorderdukken Chucky. Denne gangen er det 14 år gamle retrokunstneren Jake Wheeler (Zackary Arthur) som er så uheldig å bli Chuckys nye bestevenn.
  Foto: C More
 • Solistprisen til Amalie Stalheim

  Cellist Amalie Stalheim (28) er vinnar av Den norske solistpris 2021.

  – Stalheim er midt inne i ein rakettkarriere som vekkjer oppsikt i Norden og internasjonalt. Amalie Stalheim har eit uvanlig breitt og interessant repertoar, der rykande ferske cellokonsertar og standardrepertoaret inngår like naturleg, seier Peter Herresthal, styreleiar i Den norske solistpris.

  Prisen består av 100 000 kroner, og dessutan to prestisjefylte konsertoppdrag: Eigen konsert under Festspillene i Bergen 2022 og eit solistoppdrag saman med Bergen Filharmoniske Orkester 18. november i år. Konserten vert sendt i Hovedscenen på NRK2. I tillegg til Stalheim var fløytist Ingrid Søfteland Neset og fiolinist Miriam Helms Ålien nominerte til solistprisen.