Hopp til innhold

Kunngjorde forlovelse i egen avis

Ved hjelp av denne notisen i egen avis gjorde mediemogul Rupert Murdoch det klart at han skal gifte seg med eksen til Mick Jagger.

Jerry Hall og Rupert Murdoch

Jerry Hall og Rupert Murdoch rykket inn denne notisen i The Times tirsdag.

Foto: MARIO ANZUONI / Reuters

Rupert Murdoch (84) trengte neppe å betale for seg da mediemogulen rykket inn en notis i The Times for å fortelle at han har forlovet seg med skuespilleren og modellen Jerry Hall (59).

Notisen sto på trykk i spalten for fødsler, dødsfall og giftermål, og lød slik:

«Herr Rupert Murdoch, far til Prudence, Elisabeth, Lachlan, James, Grace og Chloe Murdoch, og frøken Jerry Hall, mor til Elizabeth, James, Georgia og Gabriel Jagger, er glade for å kunne annonsere at de er forlovet».

Superpar

Mediemogulen eier avisen som trykte notisen, i form av han er styreformann og hovedeier i 21st Century Fox og News Corp, to av verdens ledende medieselskaper. Han har vært gift tre ganger tidligere.

Jerry Hall fra Texas i USA har fire barn med Mick Jagger, frontfigur i Rolling Stones, som hun var sammen med i cirka 20 år. Hun var en av de mest fotograferte supermodellene på 1970-tallet.

Forholdet deres ble kjent i oktober, og de kom blant annet sammen til Golden Globe-utdelingen i Los Angeles natt til mandag.

Mick Jagger og Jerry Hall

Jerry Hall var sammen med en annen av klodens mest kjente menn i 20 år, nemlig Mick Jagger.

Foto: Anonymous / Ap

Verdt 100 milliarder

Australskfødte Rupert Murdoch er ifølge BBC den 77. rikeste personen på planeten, og kan skilte med en formue på nærmere 100 milliarder kroner.

Ifølge BBC er det en familiestiftelse som styrer 40 prosent av aksjene i Murdoch-imperiet. At Murdoch har fått barn med flere ulike kvinner skal ha vært med på å komplisere et eventuelt arveoppgjør.

Murdoch er en svært omstridt figur i mediebransjen, noe som startet med en hard arbeidskonflikt med britiske avisjournalister på midten av 1980-tallet. De siste årene har han vært i søkelyset i forbindelse med at den Murdoch-eide, nå nedlagte sladreavisen News of the World systematisk avlyttet kjendiser.

Kulturstrøm

 • A-ha avlyser kveldens konsert i Oslo Spektrum

  A-ha avlyser kveldens konsert i Oslo Spektrum, opplyser konsertarrangøren på sin hjemmeside. Morten Harket har fått diagnostisert akutt laryngitt og må hvile stemmen. Dette er en betennelse i stemmebåndene.

  «Vi beklager å måtte meddele at kveldens konsert med a-ha i Oslo Spektrum er kansellert. Morten Harket har blitt diagnostisert med akutt laryngitt og er nødt til å hvile stemmen. Behold dine billetter for nå, vi kommer tilbake med mer informasjon så fort som mulig", står det på Oslo Spektrums hjemmeside.

  A-ha opptrådte i Oslo fredag, men lørdagens konsert må de altså avlyse. Dette er ikke første gang at A-ha må avlyse. Konsertene ble i utgangspunktet utsatt på grunn av pandemien.

 • Marcus og Martinus vant svensk «Maskorama»

  Marcus og Martinus Gunnarsen har vunnet den svenske utgaven av Maskorama. De norske tvillingene sier til Aftonbladet at de har fremført annenhver sang i konkurransen. Seersuksessen «Maskorama» har gått i flere land, inkludert Norge og USA.

  Marcus og Martinus
  Foto: TT NYHETSBYRÅN/NTB Scanpix / TT NYHETSBYRÅN
 • Kåret til Norges mest attraktive by

  Sandnes får Attraktiv by-prisen 2022, melder Arkitektnytt.

  – Sandnes har imponert juryen gjennom langsiktig og kunnskapsbasert utvikling av sentrum, som nå viser gode resultater, sier Alexandria Algard, juryleder for regjeringens Attraktiv by-pris.

  - Dette er en bekreftelse på at kommunen gjennom mange år har tatt gode valg i arbeidet med å utvikle en levende by, sier ordfører Stanley Wirak.