NRK Meny
Normal

Kiss-stjernens sex-bløff

Kiss-bassist Gene Simmons' samboer gjennom 25 år tror han ikke har vært utro mot henne. Har han det?

Gene Simmons og hans samboer Shannon Tweed

Gene Simmons og hans samboer gjennom 25 år, Shannon Tweed.

Foto: MATT SAYLES / AP

Han er på vei til Norge  for å spille to konserter med bandet sitt - Kiss. Men myten om «the man with the tounge» og hans mange kvinnelige erobringer følger ham like tett som Kiss-fansen. Blant annet heter det seg at han har hatt et forhold til Liv Ullmann.

4.800 kvinner

I følge ryktene skal Gene Simmons - bassist, låtskriver og sanger i Kiss, ha hatt sex med over 4.800 kvinner. Men forleden ble denne myten satt på en prøve.

I realityserien «Family Jewels» ble Simmons utfordret til å ta en løgndetektor-test for å finne ut om dette er sant eller ikke. Simmons har levd de siste 25 årene sammen med den tidligere Playboy-modellen Shannon Tweed, som han har to barn sammen med.

Gene Simmons, Kiss

Gene Simmons - mannen med den lange tungen og de mange damehistoriene.

Foto: JUNJI KUROKAWA / AP

I programmet der han tar denne testen  viser det seg at han klarer å lure løgndetektoren.Testen viste altså at han ikke har vært utro de siste 25 årene.

Sex-video

Men en sex-video  som tidligere i år kom på avveie på internett, viser noe helt annet. Det hevdes at videoen viser Gene Simmons i sexakten med en østerriksk fotomodell. Videoen skal stamme fra 2003 eller 2004.

Shannon Tweed har blitt intervjuet  av magasinet TV Guide om hva som er hemmeligheten bak deres samliv, og om de har et «åpent forhold».

- «Åpent» er aldri et ord jeg har brukt for å beskrive forholdet. Og han har heller aldri brukt et slikt uttrykk. Og det har heller aldri vært det. Han har ikke sex med andre mens vi er sammen. Det er nokså sårt for meg at folk tror det. Alt de har sett er ting som skjedde før 1983, sier Tweed.

- Det er bare store ord

I et tidligere intervju  med TV Guide sier imidlertid Gene Simmons følgende:

- Alle forhold er åpne. Du må ikke tro det er noe forskjell på monogame forhold og andre forhold. Det er bare store ord. Mennesker vil gjøre akkurat det de har lyst til. Men de ljuger om det, fordi de tror det hjelper. Jeg ønsker at Shannon skal være sammen med meg fordi hun har lyst til det – ikke fordi hun må det, sier Gene Simmons.

Kulturstrøm

  • Lei av «trist gut»-stempel

    James Blake har alltid vore kjent for å uttrykkje store kjensler, men no har artisten sett seg lei av å alltid bli stempla som ein «trist gut» kvar gong han snakkar om kjenslene sine. I helga posta han ein tweet der han tar eit oppgjer med det han skildrar som «eit usunt og problematisk uttrykk».

    Laster Twitter-innhold