Hopp til innhold

Sex-video på avveie

Kiss-stjernen skryter av å ha nedlagt over fire tusen kvinner. Flere av erobringene er filmet og fotografert. Nå har en av videoene lekket ut på nettet.

Kiss

SKANDALE: Gene Simmons har alltid skrytt av sine dameerobringer. Nå er et håndfast bevis lekket ut på nett. Her er Simmons i fullt kostyme og sminke på Dodger Stadium i Los Angeles 31. oktober 1998.

Foto: CHRIS PIZZELLO / AP

Videoen som vil få Kiss-fansen til å vaske øynene med Klorin, er nå lagt ut for salg på en rimelig tvilsom amerikansk nettside, melder AVN Media Network.

Tungesvinger

Nettstedet hevder mannen i videoen er ingen ringere enn sjefsideolog, konsernsjef, tungesvinger og bassist Gene Simmons (58) i heftig omgang med en ung kvinne, som skal være en østerrisk fotomodell.

Kiss-bassisten går dermed i fotsporene til fallerte rockestjerner som Vince Neil og Tommy Lee (Mötley Crüe) og Bret Michaels (Poison), som alle har opplevd å få intime videoopptak spredd på nettet.

LES OGSÅ: Kiss til Bergen og Oslo

- Harver over alt

Simmons har vært samboer med Playboy-modellen Shannon Tweed i over 20 år. Paret har to barn, Nick og Sophie. Likevel understreker Simmons hver gang han får sjansen at de to har et åpent forhold, og at han selv harver over det meste som kommer i hans vei.

- Jeg elsker kvinner. Jeg feier over alt som rører seg. Og hvis det ikke rører seg, finner vi en løsning på det også, sa Simmons til britiske Kerrang i 1999.

Datet Liv Ullmann

58-åringen hevder at han har gjort over fire tusen erobringer, og at han har bilder som kan bevise det. Simmons hadde på 70-tallet et kort forhold til den norske skuespillerinnen Liv Ullmann, og ble koplet til den tidligere nakenmodellen Linda Johansen da Kiss besøkte Norge i 1996, 1997 og 1999.