ESC-vinner innlagt på sykehus

Vinneren av Eurovision Song Contest 2017, Salvador Sobral, er innlagt på sykehus og trenger hjertetransplantasjon, melder flere portugisiske medier.

Salvador Sobral

INNLAGT: Den portugisiske artisten trenger hjertetransplantasjon.

Foto: Sergei Chuzavkov / AP

Ifølge Cabas lider Sobral av hjertesvikt, og trenger en hjertetransplantasjon for å overleve.

Den 27 år gamle artisten er innlagt på Santa Cruz Hospital i Lisboa, og er på venteliste for å få hjertetransplantasjon, melder portugisiske BLITZ.

Det har i en tid vært spekulert i portugisiske medier om helsetilstanden til Salvador Sobral. I april bekreftet han overfor den nasjonale kringkasteren, RTP, at han har «hjerteproblemer,» uten å spesifisere nærmere hva slags.

Under Eurovision Song Contest ankom Sobral Kiev senere enn de andre artistene, som følge av at han hadde vært syk og sengeliggende hjemme i Portugal.

Salvador Sobral er en portugisisk sanger og tidligere psykologistudent som er oppvokst i Lisboa i Portugal. Han representerte Portugal i Eurovision Song Contest 2017 med sangen «Amar pelos dois» og sikret landet sin første seier i konkurransen siden debuten i 1964.

Salvador Sobral

Den portugisiske vinnerlåta «Amar Pelos Dois»

Kulturstrøm

  • Cirque Du Soleil til Trondheim

    Det blir nysirkus-show fra Cirque Du Soleil i Norge i 2020. Forestillingen «Corteto» spilles i Trondheim spektrum i september. Det kanadiske underholdningsselskaper er verdens største innen nysirkus, og spiller forestillinger i hele verden.

    Fra Cirque Du Soleil sitt show Corteo
    Foto: Cirque Du Soleil