ESC-vinner innlagt på sykehus

Vinneren av Eurovision Song Contest 2017, Salvador Sobral, er innlagt på sykehus og trenger hjertetransplantasjon, melder flere portugisiske medier.

Salvador Sobral

INNLAGT: Den portugisiske artisten trenger hjertetransplantasjon.

Foto: Sergei Chuzavkov / AP

Ifølge Cabas lider Sobral av hjertesvikt, og trenger en hjertetransplantasjon for å overleve.

Den 27 år gamle artisten er innlagt på Santa Cruz Hospital i Lisboa, og er på venteliste for å få hjertetransplantasjon, melder portugisiske BLITZ.

Det har i en tid vært spekulert i portugisiske medier om helsetilstanden til Salvador Sobral. I april bekreftet han overfor den nasjonale kringkasteren, RTP, at han har «hjerteproblemer,» uten å spesifisere nærmere hva slags.

Under Eurovision Song Contest ankom Sobral Kiev senere enn de andre artistene, som følge av at han hadde vært syk og sengeliggende hjemme i Portugal.

Salvador Sobral er en portugisisk sanger og tidligere psykologistudent som er oppvokst i Lisboa i Portugal. Han representerte Portugal i Eurovision Song Contest 2017 med sangen «Amar pelos dois» og sikret landet sin første seier i konkurransen siden debuten i 1964.

Salvador Sobral

Den portugisiske vinnerlåta «Amar Pelos Dois»

Kulturstrøm

 • Vil flytte Fotografihuset

  Byrådet vil legge ned planene om byggingen av Fotografihuset på området Sukkerbiten i Oslo. Forslaget ble lagt fram i byrådsplattformen tirsdag. Byrådet vil undersøke muligheten for å omregulere Sukkerbiten til et rent friområde.

  Vinneren av Sukkerbiten-konkurransen
  Foto: Atelier Oslo
 • Sæbø ny redaktør i Morgenbladet

  Sun Heidi Sæbø er konstituert som sjefredaktør i Morgenbladet etter at Anna B. Jenssen trakk seg mandag, skriver Medier24. Sæbo kommer fra stillingen som samfunnsredaktør i avisen.

  Sun Heidi Sæbø
  Foto: Johanna Siring / Cappelen Damm