Den perfekte meteorolog-kjolen går verden rundt

En meteorolog fant den «perfekte» TV-kjolen og delte funnet med kollegaer på Facebook. Nå har den gått viralt.

Laster Twitter-innhold

Laster Twitter-innhold

Du husker kanskje kjolen som var enten gullfarget og hvit eller blå og svart, som fikk internett til å koke i februar? Nå er det en ny kjole som tar av på sosiale medier.

Delte på Facebook

Denne tettsittende blyantkjolen er nemlig blitt populær hos meteorologer over hele USA.

Grunnen skal være at meteorologer står foran en «greenscreen»(grønnskjerm journ anm.) når de melder været. Det gjør at det er strenge krav til hva slags farger og mønster man kan ha på når man skal stå foran den.

En amerikansk meteorolog fant den perfekte kjolen til dette, og delte den i en lukket Facebook-gruppe for meteorologer. Det førte til at hele 42 andre brukte kjolen da de skulle melde været.

– Alt jeg så etter

Kjolen egner seg ikke bare foran en «greenscreen», den er nemlig også ganske billig. Den ligger til salgs på amazon for bare 22,99 amerikanske dollar, altså rundt 200 norske kroner.

Meteorologen Lyndsay Tapases skryter av kjolen til Buzzfeed:

– Denne kjolen hadde alt jeg så etter, men prisen var noe av det viktigste. Mange av oss får ikke penger til å kjøpe klær og må bruke våre egne, sier Tapases til nettstedet.

Kulturstrøm

 • Soloartister med bandkarriere

  Begge prøvde seg som soloartister i tillegg til å være frontfigurer av to av tidenes største band, The Rolling Stones og Queen. Radioprogrammet P.I.L.S. tar for seg historien til Mick Jagger og Freddie Mercury.

  I denne utgåva av P.I.L.S. med Finn Tokvam og Bård Ose handlar det om då Mick Jagger og Freddie Mercury, frontfigurane i The Rolling Stones og Queen, begge prøvde seg som popartistar midt på 1980-talet.
 • Sinne over kvinner i krigsspill

  I et av verdens mest populære krigsspill får du blant annet stå på ski i «Slaget om Narvik» og sabotere Rjukan-anlegget. Men spillbare kvinnelige karakterer får blodet til å koke hos spillere.

 • Metallica støtter brannofrene i USA

  Heavyrock-bandet Metallica donerer 100.000 dollar (840.000 kroner) til hjelpearbeidet etter dødsbrannene i California, USA. De gjør også en nyinnspilt akustisk støttekonsert tilgjengelig for nedlastning. Alle pengene som kommer inn skal gå til ofre og hjelpearbeidere via organisasjonen «All Within My Hands foundation». Det melder Rolling Stone.

  James Hetfield, Lars Ulrich
  Foto: Owen Sweeney / AP