Den perfekte meteorolog-kjolen går verden rundt

En meteorolog fant den «perfekte» TV-kjolen og delte funnet med kollegaer på Facebook. Nå har den gått viralt.

Laster Twitter-innhold

Laster Twitter-innhold

Du husker kanskje kjolen som var enten gullfarget og hvit eller blå og svart, som fikk internett til å koke i februar? Nå er det en ny kjole som tar av på sosiale medier.

Delte på Facebook

Denne tettsittende blyantkjolen er nemlig blitt populær hos meteorologer over hele USA.

Grunnen skal være at meteorologer står foran en «greenscreen»(grønnskjerm journ anm.) når de melder været. Det gjør at det er strenge krav til hva slags farger og mønster man kan ha på når man skal stå foran den.

En amerikansk meteorolog fant den perfekte kjolen til dette, og delte den i en lukket Facebook-gruppe for meteorologer. Det førte til at hele 42 andre brukte kjolen da de skulle melde været.

– Alt jeg så etter

Kjolen egner seg ikke bare foran en «greenscreen», den er nemlig også ganske billig. Den ligger til salgs på amazon for bare 22,99 amerikanske dollar, altså rundt 200 norske kroner.

Meteorologen Lyndsay Tapases skryter av kjolen til Buzzfeed:

– Denne kjolen hadde alt jeg så etter, men prisen var noe av det viktigste. Mange av oss får ikke penger til å kjøpe klær og må bruke våre egne, sier Tapases til nettstedet.

Kulturstrøm

  • Rapperen Juice Wrld (21) er død

    Den amerikanske rapperen Juice Wrld er død, skriver TMZ. 21-åringen skal ha fått et illebefinnende på en flyplass i Chicago. Han ble sendt til sykehus der han etter kort tid døde. Dødsårsaken er ikke kjent.