Den perfekte meteorolog-kjolen går verden rundt

En meteorolog fant den «perfekte» TV-kjolen og delte funnet med kollegaer på Facebook. Nå har den gått viralt.

Laster Twitter-innhold

Laster Twitter-innhold

Du husker kanskje kjolen som var enten gullfarget og hvit eller blå og svart, som fikk internett til å koke i februar? Nå er det en ny kjole som tar av på sosiale medier.

Delte på Facebook

Denne tettsittende blyantkjolen er nemlig blitt populær hos meteorologer over hele USA.

Grunnen skal være at meteorologer står foran en «greenscreen»(grønnskjerm journ anm.) når de melder været. Det gjør at det er strenge krav til hva slags farger og mønster man kan ha på når man skal stå foran den.

En amerikansk meteorolog fant den perfekte kjolen til dette, og delte den i en lukket Facebook-gruppe for meteorologer. Det førte til at hele 42 andre brukte kjolen da de skulle melde været.

– Alt jeg så etter

Kjolen egner seg ikke bare foran en «greenscreen», den er nemlig også ganske billig. Den ligger til salgs på amazon for bare 22,99 amerikanske dollar, altså rundt 200 norske kroner.

Meteorologen Lyndsay Tapases skryter av kjolen til Buzzfeed:

– Denne kjolen hadde alt jeg så etter, men prisen var noe av det viktigste. Mange av oss får ikke penger til å kjøpe klær og må bruke våre egne, sier Tapases til nettstedet.

Kulturstrøm

 • All makt tas av lufta

  Satireprogrammet All makt på NRK P2 tas av lufta etter kun ti episoder, melder Medier24. Programmet er et samarbeid mellom Rubicon og NRK, og vil ikke gå videre i sin nåværende form. Politisk ekspert og satiriker Eirik Bergesen var programleder.

  Programleder for All makt Eirik Bergesen (t.h.) med Abid Raja (t.v.)
  Foto: NRK
 • Treffer mer enn bare lattermuskler

  «Henrik Uber alles» er komiker Henrik Thodesens nye tv-serie, der han har idé, manus og hovedrolle. Serien begynner litt tamt, men tar seg opp, og gir et litt annerledes tilskudd til den norske komiseriefaunaen. Det mener NRKs anmelder Sigurd Vik. Basert på episode 1–4 gir han serien terningkast 4.

  Henrik Thodesen fra serien «Henrik uber alles»
  Foto: TV 3, Viaplay
 • Haute couture med ytringer

  Denne uka viser motehusene viser sine haute couture-kolleksjoner i Paris. Den nederlandske duoen Victor og Rolf vakte oppsikt med sine gigantiske tyllkjoler påsydd store ytringer som «No», «I want a better world» og «No photos, please». Ifølge motemagasinet W er moteduoens klær kjent for å være meme-vennlige, og i så måte svikter de ikke i år.

  En Victor & Rolf tyllkjole påført teksten Less is more
  Foto: Francois Guillot / AFP