NRK Meny
Normal

Björk til angrep på fotograf

Igjen angriper Björk en pressefotograf. Denne gangen gikk det ut over klærne.

Björk, Bjørk

Den islandske artisten Björk rev i stykker skjorta til en pressefotograf på flyplassen i Auckland, New Zealand.

Foto: NEW ZEALAND HERALD / REUTERS

Den islandske popstjernen Björk gikk til angrep på en fotograf og rev i stykker skjorta hans da hun kom til New Zealand etter en lang flytur.

Temperamentsfull Björk

Episoden fant sted på flyplassen i Auckland søndag morgen, åpenbart fordi den temperamentsfulle Björk motsatte seg å bli fotografert så tidlig om morgenen.

Fotografen Glenn Jeffrey sa Björk angrep ham bakfra etter at han hadde tatt et par bilder og rev skjorta hans i to nedover ryggen. Hun falt selv ned på gulvet etter angrepet, og han hevder at han ikke rørte henne.

Ikke første gang

Det er ikke første gang Björk angriper en pressefotograf. Sist det skjedde var i Bangkok i 1996 etter en lang flytur til Thailand.

Björk er i New Zealand for å opptre på en musikkfestival i Auckland fredag.

 

Kulturstrøm

  • Seltzer på Paradise Hotel

    – Kall meg gjerne kulturpessimist, men i det kjendisfokuserte Norge anno 2018 er det kanskje blitt mange, spesielt blant de yngre, som gjerne kunne tenke seg å sjekke inn på et sånt hotell? Jeg bare spør, det er min jobb som blogger, skriver Thomas Seltzer som prøver å finne svar etter å ha tilbragt tid på hotellet i Mexico.

  • Brev fra Wagner selges i Israel

    Et brev fra den tyske komponisten Richard Wagner skal auksjoneres bort i Jerusalem. I brevet advarer Wagner mot jødisk påvirkning av kunsten. Han var kjent for sine antisemittiske overbevisninger, og var Adolf Hitlers favorittkomponist. Oppsetninger av Wagners musikk er ikke forbudt ved lov i Israel, men ingen orkestre velger hans verker. Det forventes ny Israelsk debatt om Wagner i forbindelse med brevsalget, skriver israelske medier.

    Brev fra Wagner på auksjonshus i Jerusalem
    Foto: MENAHEM KAHANA / AFP/NTB/Scanpix