Björk til angrep på fotograf

Igjen angriper Björk en pressefotograf. Denne gangen gikk det ut over klærne.

Björk, Bjørk

Den islandske artisten Björk rev i stykker skjorta til en pressefotograf på flyplassen i Auckland, New Zealand.

Foto: NEW ZEALAND HERALD / REUTERS

Den islandske popstjernen Björk gikk til angrep på en fotograf og rev i stykker skjorta hans da hun kom til New Zealand etter en lang flytur.

Temperamentsfull Björk

Episoden fant sted på flyplassen i Auckland søndag morgen, åpenbart fordi den temperamentsfulle Björk motsatte seg å bli fotografert så tidlig om morgenen.

Fotografen Glenn Jeffrey sa Björk angrep ham bakfra etter at han hadde tatt et par bilder og rev skjorta hans i to nedover ryggen. Hun falt selv ned på gulvet etter angrepet, og han hevder at han ikke rørte henne.

Ikke første gang

Det er ikke første gang Björk angriper en pressefotograf. Sist det skjedde var i Bangkok i 1996 etter en lang flytur til Thailand.

Björk er i New Zealand for å opptre på en musikkfestival i Auckland fredag.

 

Kulturstrøm

  • Ingen Brit Award på Ina Wroldsen

    Det ble ikke pris for beste musikkvideo til låten «Breathe» av DJ-en Jax Jones hvor Ina Wroldsen synger. Gruppa Little Mix stakk av med prisen. Her er vinnervideoen:

  • Harr får hovudrolla

    Torbjørn Harr skal spela hovudrolla i filmen Tunnelen, som torsdag startar filminga i Vik. Det skriv Sogn Avis. Harr har spelt store rollar, mellom anna i den amerikanske versjonen av Vikingane (biletet) og i filmen Birkebeinarane. Han har dessuten hatt ei rekke roller på Nationaltheatret.

    Thorbjørn Harr
    Foto: Vikings / Tumblr