Björk til angrep på fotograf

Igjen angriper Björk en pressefotograf. Denne gangen gikk det ut over klærne.

Björk, Bjørk

Den islandske artisten Björk rev i stykker skjorta til en pressefotograf på flyplassen i Auckland, New Zealand.

Foto: NEW ZEALAND HERALD / REUTERS

Den islandske popstjernen Björk gikk til angrep på en fotograf og rev i stykker skjorta hans da hun kom til New Zealand etter en lang flytur.

Temperamentsfull Björk

Episoden fant sted på flyplassen i Auckland søndag morgen, åpenbart fordi den temperamentsfulle Björk motsatte seg å bli fotografert så tidlig om morgenen.

Fotografen Glenn Jeffrey sa Björk angrep ham bakfra etter at han hadde tatt et par bilder og rev skjorta hans i to nedover ryggen. Hun falt selv ned på gulvet etter angrepet, og han hevder at han ikke rørte henne.

Ikke første gang

Det er ikke første gang Björk angriper en pressefotograf. Sist det skjedde var i Bangkok i 1996 etter en lang flytur til Thailand.

Björk er i New Zealand for å opptre på en musikkfestival i Auckland fredag.

 

Kulturstrøm

 • Stjerneskuddet Isah slet

  – Det kunne gå opp til fire dager hvor jeg ikke spiste fordi jeg ikke hadde råd, forteller Kaleb Isaac Ghebreiesus, kjent under artistnavnet Isah, til P3.

  Isah
  Foto: Tom Øverlie / NRK
 • Har alltid elsket musikal

  Marion Ravn har vært popartist siden hun var barn. Men nå står hun på en helt annen scene. Iført slitne klær fra 70-tallet høster hun strålende anmeldelser for sin rolle som russiske Svetlana i musikalen «Chess». Dette har hun drømt om siden hun skrev dagbok, forteller hun til Programleder Mona B. Riise i Kulturstripa.

  Marion Ravn