NRK Meny
Normal

Anne (16) overstrømmet av støttemeldinger

Hun ble skjelt ut på sosiale medier etter at Justin Bieber forlot sin egen konsert i sinne. I helga har støtteerklæringene strømmet inn.

Anne og Bieber

Anne (16) ble skjelt ut etter noter etter Justin Biebers tidlige exit, men i helga har stemningen snudd.

NRK fortalte fredag historien om 16 år gamle Anne, som har blitt hetset på sosiale medier etter skandalekonserten i Oslo, hvor Justin Bieber stormet av scenen etter bare én låt.

Bieber var tydelig irritert over at forsøket hans på å tørke opp vann på scenen ble stoppet av ivrige fans helt framme ved scenekanten. Anne var ikke involvert i dette, men fikk likevel svært mange beskyldninger om det på sosiale medier.

– Folk begynte å poste bilder av meg og sa alt var min feil. Og da først én person hadde lagt skylden på meg, så fortsatte det bare. Jeg har fått fryktelig mange stygge meldinger på mange forskjellige språk, sa hun til NRK på fredag, og fortalte at hun også hadde fått drapstrusler.

Jente (16) forteller om hva som skjedde under Bieberkonserten da artisten gikk av scenen.

Stemningen har snudd

Når NRK snakker med henne søndag ettermiddag, har stemningen snudd.

– Jeg har fått masse positive meldinger, og folk spør om det går bra. Jeg har fått 5000 nye instagramfølgere, og det piper i mobilen i ett sett, forteller hun.

Hun forteller at hun i løpet av helga har fått over 1000 meldinger på Facebook. Hun har sletta mange, men svart på de fleste.

– Det er fortsatt noen meldinger som er kjipe, men det er mest meldinger fra folk i utlandet som ikke forstår hva som har skjedd. Men totalt sett er det mest positive meldinger.

Les også: Norsk Bieber-skuffelse skaper internasjonale overskrifter

Les også: TV 2 om Bieber-fiaskoen: Et soleklart avtalebrudd

Screenshot

Anne har fått over 1000 private meldinger på Facebook, og mange kom med stygge beskyldninger på Facebook-veggen hennes før hun stengte den.

Har sagt unnskyld

Artikkelen skapte et stort engasjement, og også på NRK Nyheters Facebook-vegg har Anne fått utallige støtteerklæringer.

«Stakkars jente. En unnskyldning fra Bieber er å forvente.», skriver en av leserne, mens en annen mener at «Uansett hvilken grunn han måtte ha,så er det IKKE din feil! Stå på,og drit i hva andre tullete fans skriver».

Anne har gjort noen endringer i innstillingene på Facebook, etter at veggen ble pepret ned med kjipe meldinger.

– Har noen bedt deg om unnskyldning?

– Ja, flere reagerte først veldig negativt, men de ba om unnskyldning etter å ha forstått hva som skjedde.

Justin Bieber holdt en intimkonsert for utvalgte fans på Chateau Neuf i Oslo 29. oktober 2015. Etter kun én låt stormet han av scenen. Foto: Privat

Tror han har fått det med seg

Hun er ikke sikker på om Bieber har fått med seg at hun har blitt skjelt ut, men har en mistanke om det.

– Jeg vet ikke, men mange sier til meg at de håper at Justin sier unnskyld personlig både til meg og de andre det gjelder. De har også sagt at de håper at han gjør det godt igjen, men jeg vet ikke om han har lagt merke til det. Men jeg tror det. Jeg tror uansett han har lagt saken bak seg, og ikke kommer til å gjøre noe mer med den.

Enkelte NRK har vært i kontakt med er rasende på Bieber etter at han gikk av scenen etter bare én låt. Madelen Mindresund mener at han er en sur og barnslig superstjerne, og er ferdig med ham

Sånn er det ikke for Anne.

– Jeg liker ham fortsatt like mye. Ingenting har endret seg der, sier hun.