NRK Meny
Normal

Norsk Bieber-skuffelse skaper internasjonale overskrifter

Kort tid etter at Justin Bieber avbrøt konserten i Oslo etter én låt, skaper hendelsen store overskrifter internasjonalt.

TMZ om Bieber i Norge

SKAPER OVERSKRIFTER: Slik så det ut på forsiden til det kjente kjendisnettstedet TMZ like etter at Bieber forlot scenen i Oslo. Bildet er en skjermdump av TMZs forside.

Foto: SKJERMDUMP

På forsiden til den kjente kjendisnettstedet TMZ listes hendelsen som «breaking news» rett etter at tenåringsidolet irritert forlot konserten sin i Oslo. Nettstedet er tidligere kjent for å ha sluppet nyheten om Michael Jacksons død.

Med store bokstaver skriver nettstedet at Bieber «nådde bristepunktet – stormet av scenen», da han ble irritert på fans som ivrig dro i tørkefilla som han brukte til å tørke opp vann som var sølt på scenen.

Justin Bieber

Den eksklusive konserten med Justin Bieber ble stoppet etter én låt etter at superstjernen forlot scenen i sinne.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Stormer på Twitter

Også andre internasjonale kjendisnettsteder har kastet seg på hendelsen. Billboard, som står bak den kjente musikklisten Billboard-lista, skriver om hvordan artisten droppet å spille de neste fem sangene etter at irritasjonen tok overhånd.

Den britiske tabloidavisen Mirror og de svenske avisene Expressen og Aftonbladet føler opp og skriver detaljert over hvordan Bieber «sjokkerte» den norske fansen.,

Storbritannias største avis Daily Mail beskriver også hendelsen i sedvanlig saftige ordelag.

Drøye to timer etter hendelsen koker det på sosiale medier. På Twitter kritiserer mange artisten for å oppførselen under konserten på Chateau Neuf.

«Jess, Bieber, skuff tusen av fans bare fordi to personer ikke oppførte seg», skriver en.

En annen skriver: «Forstår Bieber at mennesker som dro på hans såkalte "konsert" har brukt masse penger & krefter på å dra dit? Tror ikke det»

Men stjernen får også støtte. Etter hendelsen la Bieber ut en beklagelse på Instagram, der han skriver om en tøff uke og at han ikke taklet det på riktig måte. Mens noen åpenbart er irritert, fortsetter andre å hylle Bieber i ekte «Belieber»-stil.

Laster Twitter-innhold

Avbrøt intervju i går

Det er ikke første gang Bieber lar følelsene ta overhånd. Senest i går avbrøt Bieber et intervju med den spanske radiostasjonen 40 Principales.

Flere medier skriver at han virket «fortvilet» og lei av spørsmålene som ble stilt under intervjuet.

Da radiojournalistene ville lage en «viral» video med Bieber for å publisere på Youtube, fikk han nok, og reiste seg og gikk ut bakveien. Han kom ikke tilbake.

Justin Bieber holdt en intimkonsert for utvalgte fans på Chateau Neuf i Oslo 29. oktober 2015. Etter kun én låt stormet han av scenen.

Kulturstrøm

  • Anmeldelse: I kampens glede

    Rappere kunne sikkert blitt enda bedre rimsmeder dersom de ble eksponert for André Bjerke. Både for hans dikt og for hans tanker om hvordan man lager dem. Peter Normann Waages biografi er en utmerket inngang til materien, skriver NRKs anmelder, Knut Hoem.

  • Fant 550 år gammel massegrav

    Arkeologer i Peru har oppdaget en gigantisk massegrav etter det som trolig er tidenes største ofring av barn. Levninger etter over 140 barn ble funnet. Massegraven er trolig rundt 550 år gammel.