NRK Livsstil - Tips, råd og innsikt

Ultraløpere løper helst konkuranser lenger enn et maraton. Marit, Frode og Leif skal løpe Oslofjorden Rundt, fra Moss til Horten, i opp mot 24 timer. For småbarnsmoren Marit (38) passer det dårlig med en kneskadde rett før løpet. (1:3)
Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Sv. dokumentarserie. Johanna og Tomas venter sitt første barn. De er enige om hvordan de vil at hverdagen med barnet skal være, og har allerede blitt enige om ansvarsfordelingen. Men rekker de å bli ferdige med oppussingen før babyen kommer? Seks par som skal bli foreldre, forteller om forholdet sitt, foreldrerollen og familielivet. (6:6)
Seks deltakere konkurrerer om å ta de beste bildene med sine mobiltelefoner. I første episode skal deltakerne ta portretter av hverandre. I denne serien har du mulighet til å få tips og råd som kan gjøre dine egne bilder ti ganger bedre! Programleder: Misgina Ghebremeskel.(1:8)

TV og radio

Br. serie. Aaron fra Texas flyttet til London for ti måneder siden. Han jobber fremdeles med å forstå seg på britiske kvinner. Han finner definitivt tonen med Sophie, men får de uttrykt sin interesse for hverandre? Politikeren Louis er tilbake, og denne gangen kan det se ut som han har hellet med seg. I hvert fall finner han og Lydia hverandre i en felles interesse for Russland. Laura og Matt er begge matelskere, men det taler ikke til Matts fordel at han ikke har bil. Single briter møtes på First Date-restauranten. (First Dates) Sesong 3 (8:9)
Stell av roser, og spesielt klatreroser, står på menyen hos Grønn glede i dag. Mette og Tom er tilbake i Thor Heyerdahls barndomshjem i Larvik.
Svensk livsstilsserie. Vi følger åtte svenske toppmodeller og får ta del i deres virkelighet, som er preget av steinharde krav og fiksering på kropp og utseende. I blant annet LA, New York, London och Stockholm får vi se modellenes ekstraordinære hverdag, der de konstant blir bedømt etter hvordan de ser ut. Modellverdenen kan synes glamorøs, fancy og eksklusiv, men innebærer også en høy pris. (1:8)