Vårlig potetsalat med røykelaks

Frisk potetsalat med dijonsennep og rømme servert med røykelaks og flatbrød.

Foto: Ellen Flå / NRK

Vårlig potetsalat med røykelaks

Vår betyr grilling. Mats Paulsen slår et slag for hjemmelaga potetsalat som årets tilbehør.

Slik gjør du

Kok potetene møre i ca. 15 minutter avhengig av størrelsen på potetene. Tøm av vannet og avkjøl.

Finhakk rødløk, agurk, fennikel og vårløk. Kutt opp potene og bland de sammen med alle grønnsakene. Tilsett sennep, sitron, eddik, rømme, kapers, salt og pepper.

Server sammen med røket laks, rømme, flatbrød og finhakket gressløk. Kapers kan erstattes med oliven eller sylteagurk.

Tips

Se også: Oppskriftene fra Brønsj

Kilde: Mats Paulsen i radioprogrammet Brønsj