Jordbær med råkrem – jordbærtrifli Denne desserten er like smakfull som den er enkel å lage. En florlett råkrem kombinert med friske jordbær og sprø kjeks danner en dekorativ sommerdessert. Du lager den på få minutter.
Pizza med laks Lars Erik Vesterdals pizza er av den hvite sorten, med crème fraîche, røykelaks pepperrot og dill.
Iskake med kokosbunn, hvit sjokolade og rabarbra Iskake må være det ultimate du kan servere en varm sommerdag. Den fløyelsmyke isen er en perfekt partner for sprø marengsbunn med deilig kokossmak. Søt hvit sjokoladeis og frisk rabarbrais – kombinasjonen er magisk!
Syltet polkabete og jordskokk Syltede grønnsaker er perfekt tilskudd til salat, grillmat eller sandwich. Du kan sylte bortimot alt du kan tenke deg. Richard Nystads favoritt er rotgrønnsaker i tynne skiver med eller uten rødløk. I denne oppskriften bruker han jordskokk og polkabete.
Gravet laks med dillstuede poteter og sennepssaus Gravet laks er en fantastisk rett som passer på koldtbordet, eller som en forrett. Lars Erik Vesterdal gir laksen smak av gin eller akevitt. Tradisjonelt tilbehør er dillstuede poteter og sennepssaus.
Festkake med jordbær og lime Sukkerbrød med vaniljekrem blir ekstra pyntet når du legger halve jordbær langs kanten. Marit Hegle viser hvordan du får det til.
Krokankake – Krokankake er en kake som oser av tradisjoner. Denne kaken fortjener å komme frem fra glemselen og tilbake i rampelyset, sier Marit Hegle. Kaken består av et luftig sukkerbrød, ekte rom, vaniljekrem, smørkrem og en herlig sprø mandelkrokan.
Sjokoladeterte med salt karamell Denne sjokoladeterten er en herlig kombinasjon av sprø tertebunn, salt karamell og fyldig sjokoadeganache. Den er ikke vanskelig å lage, men du bør beregne litt tid til å la tertebunnen få hvile mellom stegene.
Søtpotet med panko- og sesampanering Søtpoteter er perfekt ved siden av grillmat, burgere, salater eller en gryterett. Richard Nystad baker søtpotetene hele i ovnen før de rulles i knasende panering. Vegansk majones er flott følge.