Dette er mat til den store festen. James Price bruker ekte kaviar til rørt tartar. Heldigvis har han forslag til litt rimeligere rogn også.
James Price serverer en nytolking av torsk til nyttårsfesten med bakte østers, jordskokkpuré, rødbetgelé og gremolata.
En smakfull og krydret julesirup kan brukes i gløgg, som saus til desserten eller til å sette julesmak på musserende vin.
Disse friterte og sprø sjøkrepsene er gode som snacks eller lekre som forrett. Dypper du dem i krydderurtemajones, blir det ekstra godt.
En vakker og overdådig dessert, for eksempel til nyttårsmiddagen. Du imponerer fort med nyttårsbomber med valnøttbunn, karamell- og karriparfait, nøttekrokan og marengs.
Danskene kaller det risalamande og har hakkede mandler i riskremen. Mette Blomsterberg har oppskriften på denne luksusutgaven med kirsebærprikker i glassene og sukkerball på toppen.
Krabbesalat på lakriskjeks serveres som en delikat forrett eller en liten matbit. Krabbesalaten lages med kongekrabbe.
Svor og stek tilberedes hver for seg når James Price lager svinestek i vakuum. Sous vide sikrer at steken blir stekt likt helt gjennom og at all saft og kraft bevares. Svoren stekes sprø og gyllen i ovnen. Til sammen får man det saftigste, møreste kjøttet med sprø svor. Dette tar lang tid, men resultatet gjør at det er verdt det.
Svinekam er en dansk favoritt, også i det kongelige danske kjøkken. Den serveres med brun saus, poteter og hjemmelaget rødkål.