Pinnekjøttsnacks med potetkake og geitost

Friterte strimler av kålrot og gulrot topper potetlefsen med ost, grønt og «pulled» pinnekjøtt.

Foto: Karoline Paulsen Årrestad / NRK

Pinnekjøttsnacks med potetkake og geitost

Lars Erik Vesterdal serverer en variant av pinnekjøtt som er langt fra originalen. Du lager den på restene etter pinnekjøttmiddagen, og serverer den som snacks. Pinnekjøttet er så godt kokt at det detter fra hverandre, som pulled pork.

Slik gjør du

Stek det ferdig rensede pinnekjøttet i en panne, tilsett gjerne litt pinnekjøttkraft. Kok dette så kjøttet «tråder» seg.

Legg potetlefse på et fat og legg på en god skje med Snøfrisk-ost, Balsfjord-ost, salatblader og pinnekjøtt på toppen.

Skjær grønnsakene i syltynne strimler, friter dem på 180 grader, og legg dem på toppen av det hele.

Tips

Se også: Flere oppskrifter fra Brønsj

Kilde: Lars Erik Vesterdal i radioprogrammet Brønsj