Thailandsk suppe – Tom Yum Goong Tom Yum er den perfekte varme og syrlige suppen til kjølige norske kvelder. Kjapp å lage er den også. Denne scampisuppen med sopp passer godt til både ris og nudler.
Soppsuppe à la Thomas Herman Deilig kremet soppsuppe med bacon. På sensommeren og høsten er det sopp å finne ute i naturen. Ellers om året finner man et godt utvalg av sopp i butikken. Det er et godt alternativ.
Ribollita Ribollita betyr «kokt igjen» og er en restesuppe fra Nord-Italia der man bruker det man har og koker det sammen med grønnsaker. Det er vanlig å ha tørt brød i suppen, men i denne varianten fra Tareq Taylor er det grønnsaker og kylling.
Neslesuppe med posjerte egg Vårens første grønne skudd på neslene blir til nydelig grønn suppe. Få med deg hvordan du superenkelt lager posjerte egg.
Jordskokksuppe Atle Sommerfeldt lager gjerne jordskokksuppe med jordskokk fra egen produksjon. Suppen er ypperlig som forrett eller lunsj.
Rødbetsuppe – borsjtsj Anita Rennan hadde ikke noe forhold til rødbeter før hun møtte Eyvind Hellstrøm. – Han lager helt magiske smaker ut av ferske rødbeter i kombinasjon med ingefær og andre deilige krydder. Det åpnet seg en ny verden for meg, sier hun.
Suppe med kål og svinekjøttdeig Det er flere gode grunner til å lage suppe, det er både billig og smaker godt. Denne suppen kan du variere med krydder og etter hva du har i kjøleskapet.
Suppe til under femtilappen Det er alltid lurt å ha litt rotgrønnsaker liggende. Da har du grunnlaget til en god suppe. Dersom potetklimp høres ut som noe du ikke vil spise, utfordrer vi deg til å endre innstilling. Det er egentlig det samme som italienske gnocchi og smaker kjempegodt!
Toskansk brødsuppe med zombieknekkebrød Har du en samling tørre brødskalker bakerst i brødboksen? Da kan du lage toskansk brødsuppe med zombieknekkebrød. I den toskanske suppen er det bønner som drøyer og metter, og det sprø knekkebrødet er laget på tørt brød.
Kikertsuppe med eple og karri Det er mange grunner til å nyte kikertsuppe med eple og karri. Suppen varmer godt i kroppen, den er stappfull av proteiner, kjernesunn og den koster ikke mer enn en tyggegummipakke!
Tilslørte plommer Tilslørte bondepiker lages vanligvis med eplekompott. I denne oppskriften med plommekompott krydrer Lise Finckenhagen plommene med vanilje, kanel og kardemomme.
Nydelige lammeskanker Mens lammeskankene godgjør seg i ovnen har du tid til å dekke bord og forberede festen. Oppskriften får du fra Lise Finckenhagen.
Supertynn Club sandwich Et klassisk smørbrød i sin beste utgave, med alle smaker i hver eneste bit. Til lunsj eller som en kveldsrett – prøv Strömsös supertynne club sandwich!
Fylte og panerte svinekoteletter med varme plommer Svinekoteletter, blåmuggost og varme plommer er en god kombinasjon. Oppskrift fra Lise Finckenhagen.
Fårikål fra Lise Finckenhagen Høsten har for alvor kommet og dermed er det tid for fårikål. Prøv oppskriften til Lise Finckenhagen.