Polarbrød med havre Myke og luftige polarbrød med havre lager du enkelt selv. De metter godt og er perfekte til frokost og i matpakken.
Scones med surdeig Scones passer like bra til kvelds som til frokost. Varier med forskjellige typer topping! Surdeigen er med bare for smakens skyld.
Hamburger- og pølsebrød Hjemmelagde brød til pølser og hamburgere er en skikkelig hit! Koselig å bake og det blir veldig godt.
Burgerbrød med kernzamel Vi tenker ofte at brødet bare er noe man holder burgeren i. Paul Svensson vil gjøre brødet til noe ekstraordinært. Han bruker kernzamel til bakingen og strør sprø rapsfrø på brødene.
Rugstykker Disse halvgrove rundstykkene med rug baker du på kvelden. Deigen hever over natten i kjøleskapet før du steker dem om morgenen. Rundstykkene er myke og saftige og like gode til en deilig søndagsfrokost som i matpakken.
Brytebrød med parmesanost Brytebrødet er fint tilbehør til supper, salater og pastaretter. Det kan nytes slik det er, men det smaker ekstra godt hvis du deler det på midten og stryker på litt godt smør.
Myke fylte horn Disse myke hornene er veldig gode som formiddagsmat eller som turmat. Du kan variere fyllet med for eksempel litt pizzasaus eller pesto, bruk det du finner i kjøleskapet ditt.
Ostebriks Ostebriksene er perfekt tilbehør til supper eller gryteretter. Men de kan like gjerne spises som de er eller fylles med godt pålegg. Lag opp og ha i frysen. Du vet aldri når du får besøk.
Rundstykker på bål Fersk bakst er luksus på tur. Jens i villmarka steker fire og fire rundstykker i en gryte. Han legger en stein i bunnen av gryta, så ikke bollene får varmen fra bålet direkte.