Kylling i mangochutney

Kylling i kremsaus med nøtter, mango og chili.

Foto: Pål Berg Mortensen / NRK

Kylling i mangochutney

Denne kyllingretten passer til både hverdag og fest. Gode krydder og fyldig kremsaus gir en spennende vri på middagen.

Slik gjør du

Gjennomstek kyllingfiletene med litt salt og pepper.

Saus

Visp fløten til krem. Bruk gjerne maskin, men ikke pisk kremen for hardt. Bland inn hakket hvitløk, sambal oelek/chilipasta og karri under vispingen. Mangochutneyen blander du inn i kremen til slutt med en slikkepott.

Grønnsaker

Kutt løk, paprika og mango i store biter og legg grønnsakene i en ildfast form.

Legg kyllingfiletene oppå grønnsakene, og dekk det hele med kremsausen.
Stek i ovn på 180 grader i 30 minutter.

Server med jasminris, nanbrød og gjerne cashewnøtter.

Kilde: Anders Jacobsen som er deltaker i TV-serien «Mesternes mester» 2017