Mini-pavlova med pasjonsfruktkrem Pavlova serveres på nesten alle kakebord. I TV-serien «Bakemesterskapet» lager deltakerne mini-pavlovaer med deilig sprø og seig marengsbunn, pasjonsfruktfyll, pisket krem og friske bær.
Mini pavlova med bær og sjokolade Himmelsk godt til fest! Marengsen skal være sprø utenpå og myk inni. Topp med krem og bær så er suksessen sikret.
Pavlovakrans med appelsincurd Pavlova laget i en ring med rikelig med appelsincurdkrem, hasselnøtter, granateplekjerner og fileter fra appelsin.
Minipavlova med jordbæris En liten pavlova til hver av gjestene i barnebursdagen. Den serveres med hjemmelaget jordbæris og bær.
Pavlova med vaniljekrem og bær Pavlova har de siste årene rukket å bli en klassikere på festbordet. Sprø marengs med et mykt indre, toppet med vaniljekrem og masse bær, faller i smak hos liten og stor.
Pavlova de luxe Marengsen må du lage dagen før. Men resten skal på plass like før kaken skal serveres. Jonathan Romanos oppskrift på pavlova er med iskrem og hauger med frukt og bær.
Pavlova med vaniljekrem For Marit Hegle er en perfekt pavlova sprø utenpå og myk inni. Marengsen er toppet med et raust lag vaniljekrem og et helt lass med friske frukt og bær.
Påskepavlova med appelsinkrem Pavlova formet som små reir, som gjestene kan fylle med så mye bløt krem, frisk appelsincurd og god sjokolade de ønsker. Appelsincurd er en fyldig og frisk krem laget med sitrussaft, eggeplommer og smør.
Marengsreir med jordbær og vaniljekesam Disse marengsreirene er både søte, friske og lette i konsistensen. Jordbærene får smak av limesaft og limeskall.