Mini pavlova med bær og sjokolade Himmelsk godt til fest! Marengsen skal være sprø utenpå og myk inni. Topp med krem og bær så er suksessen sikret.
Pavlovakrans med appelsincurd Pavlova laget i en ring med rikelig med appelsincurdkrem, hasselnøtter, granateplekjerner og fileter fra appelsin.
Minipavlova med jordbæris En liten pavlova til hver av gjestene i barnebursdagen. Den serveres med hjemmelaget jordbæris og bær.
Pavlova med vaniljekrem og bær Pavlova har de siste årene rukket å bli en klassikere på festbordet. Sprø marengs med et mykt indre, toppet med vaniljekrem og masse bær, faller i smak hos liten og stor.
Pavlova de luxe Marengsen må du lage dagen før. Men resten skal på plass like før kaken skal serveres. Jonathan Romanos oppskrift på pavlova er med iskrem og hauger med frukt og bær.
Pavlova med vaniljekrem For Marit Hegle er en perfekt pavlova sprø utenpå og myk inni. Marengsen er toppet med et raust lag vaniljekrem og et helt lass med friske frukt og bær.
Påskepavlova med appelsinkrem Pavlova formet som små reir, som gjestene kan fylle med så mye bløt krem, frisk appelsincurd og god sjokolade de ønsker. Appelsincurd er en fyldig og frisk krem laget med sitrussaft, eggeplommer og smør.
Marengsreir med jordbær og vaniljekesam Disse marengsreirene er både søte, friske og lette i konsistensen. Jordbærene får smak av limesaft og limeskall.
Pavlova pasjon Pavlovaen er kalt opp etter ballerinaen Anna Pavlova, og desserten skal være lett som luft – som en ekte ballerina! Hellstrømbrødrene serverer sin variant med pasjonsfruktsorbet og friske bringebær.
Brownie cupcakes med sjokoladefrosting Cupcakes har vært trendy en god stund, og det er ikke noe som er bedre enn å lage dem selv. Og så pynte dem med fristende sjokoladefrosting.
Kinesiske pannekaker med marinert svinekjøtt og sylteagurk Dette er en skikkelig god og gøy rett å by på. Myke, fine pannekaker som fylles med nydelig tilbehør. En konkurrent til fredagstaco?
Sprø eplepinner med lun karamelldipp Disse eplepaipinnene har en saftig kjerne og de er helt uimotståelige når du dypper dem i karamelldippen. Ved å bruke ferdige butterdeigsplater lager du dette på null komma niks.
Pizza med chorizo Pizza hører helgen til, og kan varieres i det uendelige, med ulike type bunner, hvit eller rød pizzasaus, og ulike typer toppinger. I denne oppskriften er det bitte litt grovt mel i pizzabunnen. Dette gir den mer tekstur og den metter litt ekstra. Oppskriften rekker til to pizzaer.
Bruk hver dråpe, så lenge melken er god. Vit at melken kan være holdbar lenge etter datoen på kartongen. Det er økonomisk og klokt å bruke alt. Vi feirer verdens melkedag med herlige oppskrifter på melk. Av Ingvill Bjorland