Riskrem de luxe Riskrem er obligatorisk på julebordet, og her hever vi virkelig standarden. Dette er tradisjonell riskremdessert i en de luxe-utgave med ny og knallgod topping.
Italiensk bakt rispuddingkake med kirsebærsaus Lyst å dra på litt? Da skal du prøve denne italiensk-inspirerte riskremkaken med krydder, bær og Crème brûlée-lokk. Dette er diskotek i munnen.
Iskake med smørkaramell og mandariner Etter en tung julemiddag passer det godt med litt hjemmelaget is. Iskaken garneres med friske mandariner, pepperkakesmuler og raust med karamell.
Crêpes Suzettes med mandarinsaus Pannekaker er en suksess hos de fleste. Her er de i en versjon som passer til fest. Crêpes Suzettes er en skikkelig dessertklassiker.
Ostekake med julebrunost Programleder Adelina Ibishi i P3morgen ble overrasket med en julete ostekake på bursdagen. I oppskriften fra vaktsjef Sofie Johansen er det pepperkaker, julebrunost og julebrus.
Juledessert i flere lag Med blåbær og bringebær i rød gelé er grunnlaget for desserten lagt. Så kommer lagene med knuste pepperkaker, ostekrem og enda mer bær. Per Sundnes' juledessert passer hele året.
Riskrem L'Ami Jean Verdens beste riskrem får du på bistroen L'Ami Jean i Paris, ifølge Eyvind Hellstrøm. Den lages i tre trinn, risgrøt, karamellknekk med nøtter og karamellsaus.
Multekrem i krumkakeskål Myk krem med multer fra Finnmark servert i sprø krumkakeskåler er juledessert hos familien Johnsen.
Multekrem på glass Kremen til multene består av hvit sjokolade, fløte, mascarponeost og vanilje. Den serveres ved siden av multene.
Kikertsuppe med eple og karri Det er mange grunner til å nyte kikertsuppe med eple og karri. Suppen varmer godt i kroppen, den er stappfull av proteiner, kjernesunn og den koster ikke mer enn en tyggegummipakke!
Tilslørte plommer Tilslørte bondepiker lages vanligvis med eplekompott. I denne oppskriften med plommekompott krydrer Lise Finckenhagen plommene med vanilje, kanel og kardemomme.
Nydelige lammeskanker Mens lammeskankene godgjør seg i ovnen har du tid til å dekke bord og forberede festen. Oppskriften får du fra Lise Finckenhagen.
Supertynn Club sandwich Et klassisk smørbrød i sin beste utgave, med alle smaker i hver eneste bit. Til lunsj eller som en kveldsrett – prøv Strömsös supertynne club sandwich!
Fylte og panerte svinekoteletter med varme plommer Svinekoteletter, blåmuggost og varme plommer er en god kombinasjon. Oppskrift fra Lise Finckenhagen.
Fårikål fra Lise Finckenhagen Høsten har for alvor kommet og dermed er det tid for fårikål. Prøv oppskriften til Lise Finckenhagen.