Afternoon tea er blitt populært å arrangere hjemme. Det er gøy å invitere på et bugnende tre-etasjes festfat – med blant annet mini-muffins.
I TV-serien ble seks familier utfordret på å lage sine beste retter. Familiekokkene varierte med festmiddager, comfort food og deilige kaker. Vi har plukket ut de mest leste oppskriftene.
Små porsjonskaker med fristende kremostglasur. Disse smaker himmelsk godt og en sikker vinner blant store og små.
Bollar og muffins kan smaka endå betre med rosiner, bær, vaniljekrem, lakris, nøtter, ostekrem eller marengs. Du står fritt til å velje.
Server disse saftige muffinsene lunkne. Da er de ekstra gode. Vaniljekremen i midten blir en ekstra overraskelse.
Om våren er vi ofte utendørs. Inviterer du gjester, kan det være greit å servere porsjonskaker som ikke alltid trenger bestikk eller tallerkener. Her er ti tips til «cake-aways».
Noen bakere jakter aldri de enkle og raske oppskriftene, og kan bruke evigheter på én porsjon. Det er tid for cupcakes!
Muffins laget med glutenfrie meltyper som mandelmel, bokhvetemel og soyamel. Dette er muffins som holder seg saftige lenge.
Disse muffinsene er perfekt å ha i sekken. Osten gjør dem ekstra saftige, og sammen med skinke, squash og gulrot smaker de kjempegodt. Et godt alternativ til brødskiver!