Ostemuffins Ostemuffins eller alt-i-ett-muffins er en super måte å bruke opp restematen. Og dette er virkelig noe ungene liker å finne i matboksen sin, sier Heidi Netland Berge i Matgledekorpset.
Cupcakes med kremostglasur Små porsjonskaker med fristende kremostglasur. Disse smaker himmelsk godt og en sikker vinner blant store og små.
Bollar og muffins med det vesle ekstra Bollar og muffins kan smaka endå betre med rosiner, bær, vaniljekrem, lakris, nøtter, ostekrem eller marengs. Du står fritt til å velje. Av Siri Bjelland Berven
Muffins med vaniljekrem og bær Server disse saftige muffinsene lunkne. Da er de ekstra gode. Vaniljekremen i midten blir en ekstra overraskelse.
Kakene du bare tar i hånden Om våren er vi ofte utendørs. Inviterer du gjester, kan det være greit å servere porsjonskaker som ikke alltid trenger bestikk eller tallerkener. Her er ti tips til «cake-aways». Av Lise Andreassen Hagir
Ti oppskrifter på muffins og cupcakes Noen bakere jakter aldri de enkle og raske oppskriftene, og kan bruke evigheter på én porsjon. Det er tid for cupcakes!
Frangipanemuffins Muffins laget med glutenfrie meltyper som mandelmel, bokhvetemel og soyamel. Dette er muffins som holder seg saftige lenge.
Matmuffins med gulrot, squash, ost og skinke Disse muffinsene er perfekt å ha i sekken. Osten gjør dem ekstra saftige, og sammen med skinke, squash og gulrot smaker de kjempegodt. Et godt alternativ til brødskiver!
Lunsjmuffins Muffins trenger ikke være bare søtt. Lise Finckenhagen bruker grovt mel og fyller dem med skinke, ost, paprika og vårløk. Matmuffins passer fint til lunsj eller i matpakken når du skal på tur.
Fårikål fra Lise Finckenhagen Høsten har for alvor kommet og dermed er det tid for fårikål. Prøv oppskriften til Lise Finckenhagen.
Pasta med krabbe og prosecco Hvis du spør Gino D'Acampo om hvor han drømmer om å lage mat, så er svaret enkelt: Venezia. Og du kan ikke være i Venezia uten å åpne en flaske prosecco. Gino bruker prosecco sammen med krabbe til en fristende pastarett.
Lunsjfocaccia med burrataost og spekeskinke Burrataost er en fantastisk, fyldig og kremet ost fra Italia. Det kan være vanskelig å få tak i burrata i Norge, men du kan erstatte den med mozzarella i denne oppskriften.
Super eplesesong – Ni eplekjekke Ja, vi feirer eplenes festdag. Eplet er den nest mest populære frukten i Norge, etter banan. Nå er det proppfullt av deilige norske epler i butikker og i frukthager. Lag deg noe eplegodt. Av Ingvill Bjorland
Uvanlege – vedunderlege kaker Mange vil heve augebryna om kaka er laga med kålrot, raudbetar, potet, tomat eller søtpotet. Men desse kakene overraskar verkeleg. Dei smaker kjempegodt og er ekstra saftige. Av Ingvill Bjorland