Laster innhold, vennligst vent..
Matmuffins med gulrot, squash, ost og skinke

VMs beste matpakke kaller Kristin Hjelstuen disse matmuffinsene.

Foto: Kristin Hjelstuen

Matmuffins med gulrot, squash, ost og skinke

Disse muffinsene er perfekt å ha i sekken. Osten gjør dem ekstra saftige, og sammen med skinke, squash og gulrot smaker de kjempegodt. Et godt alternativ til brødskiver!

Slik gjør du

Matmuffins med gulrot, squash, ost og skinke

Forvarm ovnen til 200 grader. Skjær squash, gulrot og skinke i passe størrelse, ganske små og tynne. Riv osten. Bland alle ingrediensene i en bolle og rør sammen.

Fyll muffinsformer 2/3 fulle og stek i ovnen i cirka 25 minutter. Stikk en pinne i midten av muffinsen for å sjekke at den er ferdig.

I forbindelse med VM i skiskyting i Oslo 2016 hadde matblogger og skiskytter Kristin Hjelstuen henta inn favorittoppskriftene til flere norske skiskyttere. Oppskriftsserien ble publisert de første ukene i mars 2016.

Tips

Noen muffinsformer trenger å smøres før du har i røren. Spray formene med fett eller smør dem med smeltet smør/margarin.

Kilde: Kristin Hjelstuen/Spis og yt