NRK Meny
Matmuffins med gulrot, squash, ost og skinke

VMs beste matpakke kaller Kristin Hjelstuen disse matmuffinsene.

Foto: Kristin Hjelstuen

Matmuffins med gulrot, squash, ost og skinke

Disse muffinsene er perfekt å ha i sekken. Osten gjør dem ekstra saftige, og sammen med skinke, squash og gulrot smaker de kjempegodt. Et godt alternativ til brødskiver!

Slik gjør du

I forbindelse med VM i skiskyting i Oslo 2016 har matblogger og skiskytter Kristin Hjelstuen henta inn favorittoppskriftene til flere norske skiskyttere. Oppskriftsserien publiseres de første ukene i mars.

Matmuffins med gulrot, squash, ost og skinke

Forvarm ovnen til 200 grader. Skjær squash, gulrot og skinke i passe størrelse, ganske små og tynne. Riv osten. Bland alle ingrediensene i en bolle og rør sammen.

Fyll muffinsformer 2/3 fulle og stek i ovnen i cirka 25 minutter. Stikk en pinne i midten av muffinsen for å sjekke at den er ferdig.

Tips

Noen muffinsformer trenger å smøres før du har i røren. Spray formene med fett eller smør dem med smeltet smør/margarin.

Kilde: Kristin Hjelstuen/Spis og yt