Laster innhold, vennligst vent..
Frangipanemuffins

Frangipane er kakefyll laget med mandler. Her er det brukt til å lage muffins av.

Foto: Eva Robild / SVT

Frangipanemuffins

Muffins laget med glutenfrie meltyper som mandelmel, bokhvetemel og soyamel. Dette er muffins som holder seg saftige lenge.

Slik gjør du

Muffins

Visp sammen romtemperert smør, sukker og honning til det blir lyst i fargen. Tilsett mandelmel. Ha i ett og ett egg, og visp mellom hvert. Visp til det er blitt en jevn røre. Tilsett soyamel og bokhvetemel. Hell røren i tolv muffinsformer. Muffinsene stekes midt i ovnen på 165 grader i cirka 22-25 minutter.

Avkjøl. Pynt med topping og friske bringebær.

Topping

Ha alle ingrediensene i en bolle. Visp alt sammen med en håndmikser på høyeste hastighet. Ha kremen i en sprøytepose. Legg posen i kjøleskapet cirka 20 minutter før kremen sprøytes på kakene.

Kilde: Tareq Taylor i TV-serien Hygge i hagen/SVT