Sure stenger som er perfekte til pai, suppe, salat, dessert, pizza og drikke. Rabarbra er smaken av sommar. Her har du oppskriftene du treng.
Denne desserten gir virkelig sterk konkurranse til den italienske tiramisuen. En perfekt blanding av sødme og syrlighet – og så vakker på festbordet.
Koppkake er en hurtigbakt kake som kan lages i mikrobølgeovnen på et par minutter. Den trenger litt tilbehør for å føles luksuriøs, så her får den selskap av rabarbrakompott, pisket krem og en karamellring.
Sommerlig dessert-kake med rabarbra og jordbær, en perfekt blanding av sødme og syrlighet. Det blir ekstra godt med litt knas på toppen.
Dessertpizza er gøy og veldig godt. Gjør som italienerne og server pizza som dessert også.
Alle fortjener en iskake. Denne har mange herlige smaker – vanilje, kardemomme og rabarbra. Rabarbraens syrlighet passer perfekt til parfaiten og den italienske marengsen.
Rabarbrasuppe er ekte norsk tradisjonsmat, og det finnes mange varianter av den. Dette er familien Vaugers versjon.
Rabarbrasyltetøyet har en frisk syrlig smak som passer godt i søt gjærbakst. Sammen med oppskriften på rabarbrastang får du også oppskrift på rabarbrasyltetøy med eple.
Du leste riktig. Brent er også en smak, og setter en ekstra spiss på denne nydelige rabarbraterten fra Dag Tjersland i «Hagen min».