En god eddiklake er alt som skal til for å lage syltet løk. Anne Hjernøe server løken til indisk mat.
Anne Hjernøe serverer eplechutney til indiske retter.
Indiske samosa med poteter, løk, erter og herlig indisk krydder. Anne Hjernøe lager dem med ferdig kjøpt butterdeig.
Anne Hjernøe lager stekt ris med lyse rosiner, løk og pinjekjerner.
I indisk mat brukes tørt karripulver. Det lages av en blanding av mange forskjellige krydder. Matlagningen starter med å steke karripulveret i olje, før de andre ingrediensene kommer i gryten.
To tynne skiver aubergine med parmesan, ansjos og basilikum imellom stekes i olje i pannen. De blir som små, sprø sandwicher.
Små, sprø brødskiver med typisk italiensk topping. Parmesan, parmaskinke, ruccola, soltørket tomat, ristet paprika, hvitløk og basilikum.
Salat med pinjekjerner, dadler, spekeskinke, pærer og blåmuggost.
Hele fisken, med hode og hale, stekes i stekeovn. Men først blir den fylt med kokos, sitrongress, koriander og søt chilisaus.