Kamskjell med chorizo og paprika

Nydelig forrett eller tapasrett med grillet paprika, chorizo og kamskjell.

Foto: Joakim Skavern / NRK

Kamskjell med chorizo og paprika

Kamskjell sammen med pølse med god smak og grillet paprika fra Lise Finckenhagen.

Slik gjør du

Skjær pølsen i små biter, sjalottløken i tynne skiver og paprikaen i strimler.

La pølsebitene og løken frese noen minutter i en god klunk olivenolje. Tilsett paprika og eddik.
Trekk pannen til side og smak blandingen til med salt og pepper.

Varm litt olivenolje i en annen panne og stek kamskjellene raskt på begge sider over høy varme. Krydre med salt og pepper.

Bland kamskjellene med chorizo- og paprikablandingen. Dryss over grovhakket persille og server.

Tips

Flere tapasretter fra Lise Finckenhagen

Kilde: Lise Finckenhagen i «Jacobsen» på NRK P1+