Hjemmelaget mysli

Hjemmelaget mysli servert med vaniljekesam, friske bær og raspet sjokolade.

Foto: Sigurd Vik / NRK

Hjemmelaget mysli

Frokost er dagens viktigste måltid. Hjemmelaget mysli er enkel å lage. Den kan styrkes med frukt, sjokolade, bær og nøtter – da har du et lettvint måltid som gir krefter til dagens utfordringer.

Slik gjør du

Bland først det tørre, så det våte og bland alt før du legger massen over på en stekeplate. Stekes i ca. 30 min til det er tørt og sprøtt.
Ha sukker i en varm stekepanne sammen med litt vann. Kutt nøtter og hell i pannen når sukkeret ligner på karamell. Avkjøl på bakepapir. Kutt opp og bland sammen med myslien.
Serveres med vaniljekesam, friske bær og raspet sjokolade.

Tips

Hjemmelaget mysli passer godt som kjøkkenpynt, hvis man heller blandingen i et Norgesglass og setter det på hylla.

Se også: Oppskriftene fra Brønsj

Kilde: Mats Paulsen i Brønsj