Slik gjør du
Oppskriften gir fire snitter av hver sort.
Smør skivene med smør og legg ut salatblader så det dekker skivene.
Fyll med reddiker
Skjær reddikene i tynne skiver og dryss på litt salt. La det stå i en bolle i cirka 10 minutter før de legges på smurt skive med salat.
Legg en skive over og skjær kantene. Skjær i trekanter og legg på serveringsfat.
Fyll med laks og asparges eller hosta
Fres asparges eller hosta i smør med litt salt og oregano på svak varme til de har blitt litt myke. Avkjøl på en tallerken.
Legg laks og asparges eller hosta på smurt skive med salat. Legg en skive over og skjær kantene. Skjær i trekanter og legg på serveringsfat.
Fyll med stiltonkrem
Legg stiltonosten i en gryte sammen med fløte og smelt den under konstant røring på svak varme. Når osten har smeltet tas gryten av varmen. Tilsett eggeplommen mens det vispes. Sett gryten tilbake på komfyren, og visp hele tiden mens det varmes opp til cirka 80 grader. Det må ikke begynne å koke!
Hell kremen i en bolle og sett i kjøleskap til den har stivnet.
Smør ostemassen på hvitt brød, legg en skive over og skjær kantene av brødet. Skjær i trekanter og legg på serveringsfat.
Tips
Tareqs afternoon tea inneholder også scones og petit fours.
- Oppskrift: Scones med rabarbrasyltetøy
- Oppskrift: Petit fours