Hopp til innhold

Tennisfeber

Det krever posisjon, presisjon og perfeksjon hvis du skal gå fra amøbe-nivå til en verdensener.

Top Spin 3
Foto: 2K Sports

Som Top Spin 3-rekrutt er det å mose tennisballen over til motstanderen et vanskelig nok mål i seg selv. Du får kanskje ballen over nettet, men sekundet etter er den på vei tilbake – langt unna der du står for øyeblikket.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Video, bilder og fakta om Top Spin 3

Med hjelp av tennisskolen i spillet, og flere hederlige tap, lærer man etter hvert å bruke rackerten med omhu. Læringskurven er bratt, veien til toppen er lang og utfordringene står i kø. Med andre ord; Top Spin 3 er et forbasket bra tennisspill.

Mye morro

Det er morsomt nok å spille alene, men det er først når du møter andre spillere på ditt nivå at Top Spin 3 virkelig skinner.

Multiplayer over nett kan være en skummel plass å være som nybegynner, men når din første seier er innenfor rekkevidde vil du garantert ha spist et par negler før matchballen suser avsted. En kamp varer riktig nok ikke i flere timer, men minuttene er lange nok i jevne bataljer.

At du i tillegg kan spille med tre andre venner samtidig åpner for mye glede (og eventuell frustrasjon).

Lag deg selv – og vinn

Som i tidligere Top Spin-spill kan du skape en egen karakter fra bunnen av, og du har flere muligheter til å forme det vinnertrynet (eller tapertrynet) du ønsker å brette ut på tv-en.

Du starter som junior, og så begynner klatringen opp karrierestigen. Gjennom uttalige turneringskamper tjener du erfaringspoeng som du kan bruke på forskjellige ferdigheter (forehand, backhand, fart og slagstyrke). I tillegg kan du låse opp og kjøpe diverse utstyr, tatoveringer og klær.

Fine grafiske detaljer og god lyd bidrar til en troverdig tennisatmosfære. Men lyden og grafikken er ikke fantastisk – det er det spillbarheten som er. Vil du vite hvordan det var da Nadal vant Wimbledon-finalen er Top Spin 3 sannsynligvis det nærmeste du kommer – om du kjemper deg opp i den store engelske tennisturneringen.

Du må ikke like tennis for å like Top Spin 3 – men du må leve med at tenniskvalitetene dine stinker de første timene. Slike utfordringer elsker jeg, men gjør du?

Kulturstrøm

  • Céline Dion gjør comeback i OLs åpningsseremoni

    Arrangørene av sommer-OL i Paris bekreftet fredag at den canadiske artisten Céline Dion skal opptre under åpningsseremonien.

    Arrangørene har tidligere hintet om at den internasjonale popdronningen skulle opptre, men først fredag kveld ble det offisielt bekreftet, melder CNN.

    Céline Dion slutter seg dermed til Lady Gaga og den fransk-maliske artisten Aya Nakamura på scenen. Hun forventes å synge «L'Hymne à L'amour» – en hyllest til den franske legenden Edith Piaf.

    55-åringen måtte tidligere i år avlyse sin verdensturné fordi hun er rammet av sykdommen «stiff person syndrome», en svært sjelden, nevrologisk sykdom.

    Opptredenen i Paris er Dions første siden hun fikk diagnosen.

    (©NTB)

    Celine Dion begins world tour in her hometown
    Foto: ALICE CHICHE / AFP
  • Sendes på hemmelig oppdrag

    – Regissør Guy Ritchie er tydelig inspirert av klassiske «men-on-a-mission»-filmer. (...) Hans «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» er løst basert på sanne figurer og hendelser under andre verdenskrig, men Ritchie behandler historien som en enkel machofantasi med tvilsom logikk og glimt i øyet, skriver filmkritiker Birger Vestmo.