Hopp til innhold

Tennisfeber

Det krever posisjon, presisjon og perfeksjon hvis du skal gå fra amøbe-nivå til en verdensener.

Top Spin 3
Foto: 2K Sports

Som Top Spin 3-rekrutt er det å mose tennisballen over til motstanderen et vanskelig nok mål i seg selv. Du får kanskje ballen over nettet, men sekundet etter er den på vei tilbake – langt unna der du står for øyeblikket.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Video, bilder og fakta om Top Spin 3

Med hjelp av tennisskolen i spillet, og flere hederlige tap, lærer man etter hvert å bruke rackerten med omhu. Læringskurven er bratt, veien til toppen er lang og utfordringene står i kø. Med andre ord; Top Spin 3 er et forbasket bra tennisspill.

Mye morro

Det er morsomt nok å spille alene, men det er først når du møter andre spillere på ditt nivå at Top Spin 3 virkelig skinner.

Multiplayer over nett kan være en skummel plass å være som nybegynner, men når din første seier er innenfor rekkevidde vil du garantert ha spist et par negler før matchballen suser avsted. En kamp varer riktig nok ikke i flere timer, men minuttene er lange nok i jevne bataljer.

At du i tillegg kan spille med tre andre venner samtidig åpner for mye glede (og eventuell frustrasjon).

Lag deg selv – og vinn

Som i tidligere Top Spin-spill kan du skape en egen karakter fra bunnen av, og du har flere muligheter til å forme det vinnertrynet (eller tapertrynet) du ønsker å brette ut på tv-en.

Du starter som junior, og så begynner klatringen opp karrierestigen. Gjennom uttalige turneringskamper tjener du erfaringspoeng som du kan bruke på forskjellige ferdigheter (forehand, backhand, fart og slagstyrke). I tillegg kan du låse opp og kjøpe diverse utstyr, tatoveringer og klær.

Fine grafiske detaljer og god lyd bidrar til en troverdig tennisatmosfære. Men lyden og grafikken er ikke fantastisk – det er det spillbarheten som er. Vil du vite hvordan det var da Nadal vant Wimbledon-finalen er Top Spin 3 sannsynligvis det nærmeste du kommer – om du kjemper deg opp i den store engelske tennisturneringen.

Du må ikke like tennis for å like Top Spin 3 – men du må leve med at tenniskvalitetene dine stinker de første timene. Slike utfordringer elsker jeg, men gjør du?

Kulturstrøm

 • HBO bekrefter en tredje sesong av «House of the Dragon»

  «Game of Thrones»-spinoffserien «House of the Dragon» får en tredje sesong, bekrefter HBO.

  Med sesong 2 like om hjørnet slipper altså HBO nyheten om at de har fornyet for ytterligere en sesong av den kritikerroste fantasy-serien.

  – Vi kunne ikke vært mer henrykt for å fortsette historien om House Targaryen og for å se denne crewet skinne på nytt i en sesong tre, sier Francesca Orsi, leder for dramaserier og film ved HBO.

  Pressemeldingen sier ingenting om når innspillingen av tredje sesong starter eller når fansen kan forvente å få se det ferdige resultatet, som naturlig nok trolig blir en god stund til.

  (NTB)