NRK Meny
Normal

Springsteen til Norge - igjen

Fikk du ikke billett til konserten i Spektrum 4. desember? Nå får du igjen muligheten til å se «The Boss».

Bruce Springsteen

Bruce Springsteen tar i 2008 igjen turen til Norge. Denne gangen til Valle Hovin.

Foto: ALFREDO ALDAI / AP

Det tok omkring seks minutter å selge ut alle billettene til konserten som Bruce Springsteen og hans E Street Band holder i Oslo Spektrum neste uke.

Er blitt nedringt

Konsertarrangør Gunnar Eide Concerts er blitt nedringt av skuffede fans som har spurt om det finnes en mulighet for at det legges ut flere billetter.

- Det gjør det ikke, fastslår Kristin Svendsen overfor NTB, og opplyser i steden at som plaster på såret så kommer Bruce og E Street tilbake og gjør stadionkonsert til sommeren.

«Norgesvennen» Springsteen kommer altså tilbake allerede 7. juli neste år.

Denne gangen er det Valle Hovin som blir konsertarena, med hele 40.000 billetter tilgjengelig.

Utsolgt på under en time

Sist «The Boss» spilte på Valle Hovin, i 2002, forsvant imidlertid billettene på under en time, så det er sikkert lurt å være tidlig ute også denne gangen.

Billettene legges ut for salg onsdag 5. desember.

Kulturstrøm

 • Natalie Portman vil ikke til Israel

  Oscar-vinner Natalie Portman vil ikke komme til Israel for å ta imot den prestisjetunge Genesis-prisen. – De siste tids hendelser i Israel har opprørt henne og hun føler seg ikke komfortabel med å delta i offentlige tilstelninger i Israel, opplyser Genesis Prize Foundation. Prisen er på 1 million dollar og årets pris omtales som en hyllest til «jødiske kvinners bidrag til menneskeheten».

  Natalie Portman i My Blueberry Nights
  Foto: Filmweb
 • Staalesen kan vinne britisk pris

  Ifølge Bok365 kan Gunnar Staalesen vinne eDunnit-prisen, som deles ut til forfatteren av en krimroman som er publisert i Storbritannia i 2017. Han er nominert for «Wolves in the Dark», som utkom her hjemme i 2014 som «Ingen er så trygg i fare» (NTB).

 • Ariana Grande etter terroren

  Ariana Grande vender tilbake med den første nye musikken siden selvmordsbomberen drepte 22 mennesker da hun holdt konsert i Manchester i mai i fjor. Låten « No Tears Left To Cry » har en trist tittel, men beskrives av BBC som «oppløftende» – og man tror den kan bli en sommerlig pophit (NTB).

  Ariana Grande
  Foto: Andrew Harnik / AP/NTB/Scanpix