NRK Meny
Normal

Sondre Lerche på rød løper

Onsdag var Sondre Lerche premiereløve i Hollywood.

Sondre Lerche

Sondre Lerche poserer på den røde løperen i Hollywood foran premieren på filmen han har skrevet filmmusikk til, «Dan In Real Life», onsdag 24. oktober. Her står han sammen med sin skuespillerkone, Mona Fastvold Lerche.

Foto: Chris Pizzello / AP

Sondre Lerche var på plass på den røde løperen i Hollywood onsdag kveld, da filmen han har skrevet musikk til, «Dan in Real Life», ble premierevist i filmbyen.

Har skrevet all musikken

Lerche har skrevet all musikk til Touchstone Pictures-produksjonen. Filmen er regissert av Peter Hedges, som i sin tid skrev romanen «What's Eating Gilbert Grape» og manuset til «About A Boy».

Den franske skuespilleren Juliette Binoche (kjent fra filmer som «Den engelske pasienten» og «Chocolat») spiller mot blant andre Steve Carrel (aktuell i filmen «Evan Almighty») i produksjonen som har et budsjett på 70 millioner dollar.

Mye oppmerksomhet

Lerche har fått mye oppmerksomhet etter at det ble kjent at han bidrar med hele 16 låter til filmen.

Blant annet ble han invitert til David Lettermans «Late Show» tidligere denne måneden - hvor han fremførte låten «To Be Surprised».

Filmen får norgespremiere 18. januar 2008.

Film med forviklinger

Komedien handler om enkemannen og trebarnsfaren Dan, som skriver for den lokale avisen. Han forelsker seg i en kvinne han møter på den lokale bokhandelen, Marie, som gir ham sitt telefonnummer.

Men det er duket for forviklinger når Dan ankommer et familieselskap - og finner ut at Marie er hans brors nye kjæreste.

Kulturstrøm

  • Franklin begraves i Detroit

    Soulsanger Aretha Franklin begraves i hjembyen Detroit i USA fredag 31. august. Franklin døde av kreft, 76 år gammel. I dagene før begravelsen blir båren til Franklin plassert i museet for Afro-Amerikansk historie i Detroit.

    PEOPLE-ARETHA FRANKLIN/
    Foto: Handout . / Reuters