Snoop tatt med narko

Oslo-aktuelle Snoop Dogg tatt med narko i Sverige.

Snoop Dogg
Foto: Krister Larsson / SCANPIX / SCANPIX

P Diddy. Puff Daddy
Foto: STEPHEN CHERNIN / AP

Les også: Norgesaktuell rapper saksøkt

Den amerikanske rapstjernen Snoop Dogg ble arrestert i Stockholm natt til mandag, mistenkt for mindre narkotikaforbrytelser.

Måtte avgi urinprøve

Ifølge Expressen og Aftonbladet ble rapstjernen og en kvinne i 20-årene ført til politistasjonen på Södermalm ved 1.30-tiden. Der måtte de begge avgi urinprøve, skriver Expressen.

Snoop Dogg og P Diddy opptrer i Oslo i kveld.

- De pågrepne viste tydelige tegn på å være påvirket av narkotika, sier Lars Erik Baarsen ved politiet i Södermalm til Aftonbladet.

Razzia mens konserten pågikk

Snoop Dogg opptrådte søndag kveld i Stockholm sammen med artisten P Diddy.

Samtidig som rapstjernen sang i Globen gjorde politiet en større razzia der de beslagla narkotika de mistenker tilhører artisten.

Snoop Dogg ble løslatt mandag morgen. Han kan imidlertid vente seg store bøter.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

 • Avtale om nytt museumsbygg

  Norsk Industriarbeidermuseum (NIA) skal nå bygge et sikrings- og museumsbygg over ruinene av Tungtvannskjelleren på Vemork. Arbeidet starter 3. august. Prosjektet skal etter planen være ferdig i september neste år.

  Tungtvannskjelleren ved Hydrogenfabrikken på Vemork.
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
 • Hagia Sofia ikke lenger museum

  Tyrkia har fjernet landemerket Hagia Sofias status som museum. Dermed banes veien for at den kan omgjøres til en moske igjen. Tyrkias høyeste administrative domstol har annullert bestemmelsen fra 1934 som gjorde landemerket i Istanbul til et museum.

  Hagia Sofia sett fra parken.
  Foto: Nina Skurtveit / NRK
 • Jim Carrey forfatterdebuterer

  Skuespiller Jim Carrey har sammen med forfatteren Dana Vachon sluppet boken «Memoirs and Misinformation» – som handler om en deprimert antihelt som heter det samme som ham. Ifølge Hollywood Reporter startet bokprosjektet med at Carrey så etter noen som kunne skrive essayer inspirert av maleriene han hadde begynt å lage for åtte år siden (NTB).

  Jim Carrey med boken han debuterte med i 2020
  Foto: Knopf, venstre, Austin Hargrave/Paramount via AP høyre / Scanpix