Snoop vil lage «Dog Factor»

Får X Factor og Idol konkurranse om seerne fra Snoop Dogg?

Snoop Dogg

Snoop Dogg ønsker å finne nye rappere i et nytt talentprogram på tv.

Foto: MARIO ANZUONI / Reuters

Snoop Dogg

Snoop Dogg ankom England og flyplassen Heathrow søndag; stedet han ble stoppet av politiet i 2006 før han ble bannlyst fra landet.

Foto: Ap

Rapperen Snoop Dogg har et ønske om å oppdage unge, talentfulle rappere i et nytt show som kan komme til å konkurrere med konsepter som X Factor og Idol.

«Straight to the hood»

Under en pressekonferanse i London fortalte han om sitt ønske om å finne ny hip hop-talenter.

Les også:

- X Factor er sikkert fint det, men jeg ønsker å lage et show som går «straight to the hood». Jeg ønsker å finne de rå, utemma talentene som ikke er blitt forma for tv, sa Snoop ifølge The Daily Star.

- Om det er en tv-stasjon der ute som er interessert, så vet dere hvor dere finner meg, oppfordra han videre.

- Godt å være her

Rapperen er for tiden ute for å promotere sitt nye album «Doggumentary». Denne uka blant annet i Storbritannia, som han ble kasta ut av i 2006 etter en episode på Heathrow.

- Det er godt å være her og kunne få bevise for myndighetene at jeg fortjener å være her. Jeg har fått så mye kjærlighet og støtte fra UK. Da jeg var ung rapper drømte jeg om å få komme hit. Da jeg kom hit ønsket jeg at det ikke skulle ta slutt.

Kulturstrøm

 • Droppar meir «High Fidelity»

  Strøymetenesta Hulu skal ikkje lage fleire sesongar av TV-serien «High Fidelity». Det skriv Variety. Serien, med Zoë Kravitz i rolla som platebutikkeigaren Rob, er basert på filmen frå 2000, som igjen er basert på boka til Nick Hornby frå 1995.

  Zoe Kravitz gjør seg gjeldende som musikknerden Rob i en TV-serie som tar utgangspunkt i Nick Hornby-romanen "High Fidelity".
  Foto: TV 2 Sumo
 • Ny norsk barnefilm

  Ekteparet Silje Salomonsen og Arild Østin Ommundsen har laget barnefilmen «Tottori! Sommeren vi var alene» med døtrene Vega og Billie i hovedrollene. – En fin film med spenning, fare, humor og søskenkjærlighet, skriver Filmpolitiet. Terningkast 5.

  Billie (Billie Østin) og Vega (Vega Østin) er uenige om retningen i «Tottori! Sommeren vi var alene».
  Foto: Norsk Filmdistribusjon/Chezville AS
 • Twitter nektet Trump å tvitre

  Twitter nektet USAs president Donald Trump å tvitre fram til et innlegg om barns påståtte koronaimmunitet ble fjernet, skriver Washington Post. I innlegget, som nå er slettet, sa Trump sa at barn er «nesten immune» mot covid-19.