NRK Meny
Normal

Snoop vil lage «Dog Factor»

Får X Factor og Idol konkurranse om seerne fra Snoop Dogg?

Snoop Dogg

Snoop Dogg ønsker å finne nye rappere i et nytt talentprogram på tv.

Foto: MARIO ANZUONI / Reuters

Snoop Dogg

Snoop Dogg ankom England og flyplassen Heathrow søndag; stedet han ble stoppet av politiet i 2006 før han ble bannlyst fra landet.

Foto: Ap

Rapperen Snoop Dogg har et ønske om å oppdage unge, talentfulle rappere i et nytt show som kan komme til å konkurrere med konsepter som X Factor og Idol.

«Straight to the hood»

Under en pressekonferanse i London fortalte han om sitt ønske om å finne ny hip hop-talenter.

Les også:

- X Factor er sikkert fint det, men jeg ønsker å lage et show som går «straight to the hood». Jeg ønsker å finne de rå, utemma talentene som ikke er blitt forma for tv, sa Snoop ifølge The Daily Star.

- Om det er en tv-stasjon der ute som er interessert, så vet dere hvor dere finner meg, oppfordra han videre.

- Godt å være her

Rapperen er for tiden ute for å promotere sitt nye album «Doggumentary». Denne uka blant annet i Storbritannia, som han ble kasta ut av i 2006 etter en episode på Heathrow.

- Det er godt å være her og kunne få bevise for myndighetene at jeg fortjener å være her. Jeg har fått så mye kjærlighet og støtte fra UK. Da jeg var ung rapper drømte jeg om å få komme hit. Da jeg kom hit ønsket jeg at det ikke skulle ta slutt.

Kulturstrøm

 • Freder den amerikanske ambassaden

  Riksantikvaren besluttet onsdag å frede den trekantede bygningen i Oslo sentrum som tidligere var USAs ambassade. Den regnes for å være et sentralt verk av den verdenskjente finsk-amerikanske arkitekten Eero Saarinen, opplyser Riksantikvaren i en pressemelding.

  Den amerikanske ambassade
  Foto: norway.usembassy.gov
 • – Jobbet med Beyoncé og Jay-Z

  Den norske produsenten, artisten og låtskriveren Fredrik William Ball, bedre kjent som Fred Ball, forteller at han har bidratt til tre av låtene på det nye albumet til Beyoncé Knowles og Jay-Z. Paret slapp albummet lørdag, og fredrikstadmannen Ball melder på sin instagramkonto at han klyper seg i armen over at han har jobbet med de to. Ball ga ut soloalbummet Pleasure i 2003 og har senere jobbet både med egen musikk og produsert for blant andre Bertine Zetlitz, Brett Anderson, Jarle Bernhoft, KT Tunstall og Sophie Ellis-Bextor.

  Laster Instagram-innhold
 • Michael Jackson på Broadway

  En musikal inspirert av livet til Michael Jackson og med sanger fra hans rikholdige katalog åpner på Broadway i 2020. Musikalens handling skal føres i pennen av Lynn Nottage, kjent for å skildre marginaliserte mennesker. Nå gyver hun løs på Michael Jacksons liv, sammen med regissøren og koreografen Christopher Wheeldon. (NTB)

  Michael Jackson
  Foto: Nyhetsspiller

Flere kulturnyheter