Hopp til innhold

Simpsons-nei fra Sjefen

Bruce Springsteen vil ikke bidra til å gjøre gjestelista i The Simpsons lengre enn den allerede er.

Bruce Springsteen

Bruce Springsteen: Elsket artist, men en kilde til hodebry for Simpsons-produsentene.

Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Alt om The Simpsons

Alt om Bruce Springsteen

Artisten skal i følge det britiske underholdningsnettstedet Digitalspy ha takket nei til å stille som gjesterolleinnehaver i den populære animasjonsserien - til produsentenes store fortvilelse.

Desperate etter Springsteen

I april kunne The Simpsons feire 20-årsjubileum , og antallet kjente størrelser som har gjestet den populære serien som en tegnet utgave av seg selv har gitt The Simpsons en plass i Guinness Rekordbok for TV-serieverdenens aller lengste gjesteliste.

Sjefsprodusent for The Simpsons, Al Jean, skal ha innrømt at han er nærmest desperat etter å få rockelegenden med på stjernelaget av kjendiser som har æret serien med en gjesteopptreden.

- Er overbevist

Blant dem som tidligere har takket ja, finnes storheter som U2, Rolling Stones, Sir Paul McCartney og Michael Jackson. "The Boss", derimot, har konsekvent motstått serieskapernes gjentatte frieri. 

Skal en tro produsentene, kan det likevel være håp i sikte for Simpsons -og Springsteenfans. I følge Jean er Springsteen nemlig "overbevist, men har ikke gjort det".

- Enda, legger Simpsons-skaper Matt Groening til.

I slutten av måneden er det klart for kinopremiere på den etterlengtede filmen om den gule familien fra Springfield.

Gjester i The Simpsons

Rekken av kjente personer som har gjestet The Simpsons er lang, og her er noen av dem. Fra venstre mot høyre: Elvis Costello, Tom Petty, Keith Richards, Homer, Mick Jagger, Lenny Kravitz og Brian Setzer. Alle var gjester i episoden 'How I Spent My Strummer Vacation' i seriens sesong 14.

Foto: Fox

Stem på din favorittgjest!

Hvem av de mest kjente Simpsons-gjestene er DIN favoritt?

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters