Til 4 personer trenger du:
700-800 g seifilet, uten skinn og ben
2 løk
1 rødløk
1 liten purre
1 liten bunt gressløk
2 ss kapers
2 ss smør
1 ts sukker
2 ss hvetemel
salt og pepper
olje og smør til steking
sitronbåter til servering
Fremgangsmåte:
Rens løk og purre.Skjær løken i kløfter eller skiver og purren i grove skiver. Smelt smøret i en stor stekepanne og fres løken. Dryss over sukkeret og la løken surre over middels varme til den blir gyllen og bløt. Ha i purren underveis. Tilsett kapers og hakket gressløk og smak til med salt og pepper. Del fisken i fire jevne stykker. Krydre med salt og pepper og vend fiskestykkene i hvetemel. Stek seibiffene noen minutter på hver side i en varm panne med smør og olje.Server gjerne med stekte poteter og press over sitron.
Tips:
Annen løk som sjalottløk eller småløk kan også brukes.