Hopp til innhold

Så sint at jeg vil knuse noe!

Mona B. Riise har testet ut en form for terapi som går ut på å knuse tallerkener og vaser. Etterpå føler man seg visstnok bedre.

Knust glass
Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Veterinær Sarah Lavely sto på gårdplassen etter et vondt samlivsbrudd og knuste tallerkener og vaser. Etterpå følte hun seg langt bedre. Det var startskuddet for hennes nye liv.

I tusen knas

Sarah sluttet som veterinær, og åpnet en egen "knusestue" i San Diego. Den heter Sarahs Smash Shack. Der betaler man noen dollar for tallerkener, vinglass og vaser, for for så å gå inn i et eget rom og kaste det hardt mot en metallvegg.

Hvis man ønsker kan man selsvagt ta med noe eget knuselig hjemmafra.

Ikke flaut

Samlivsbrudd, jobbkrise, sykdom, eller pengenød. Det er nok av grunner til å være sinna. Sarahs knusestue er et sted man kan knuse vekk frustrasjonene sine uten at det er ulovlig eller flaut.

Da jeg skulle prøve det følte jeg meg ikke spesielt sinna, men knusingen fikk opp adrenalinet, og det oppsto faktisk et rush av sinne som var deilig å få knust ut av seg.

Bli med til Sarahs Smash Shack : Mona B Riise i Knusestue

Kulturstrøm

  • Céline Dion gjør comeback i OLs åpningsseremoni

    Arrangørene av sommer-OL i Paris bekreftet fredag at den canadiske artisten Céline Dion skal opptre under åpningsseremonien.

    Arrangørene har tidligere hintet om at den internasjonale popdronningen skulle opptre, men først fredag kveld ble det offisielt bekreftet, melder CNN.

    Céline Dion slutter seg dermed til Lady Gaga og den fransk-maliske artisten Aya Nakamura på scenen. Hun forventes å synge «L'Hymne à L'amour» – en hyllest til den franske legenden Edith Piaf.

    55-åringen måtte tidligere i år avlyse sin verdensturné fordi hun er rammet av sykdommen «stiff person syndrome», en svært sjelden, nevrologisk sykdom.

    Opptredenen i Paris er Dions første siden hun fikk diagnosen.

    (©NTB)

    Celine Dion begins world tour in her hometown
    Foto: ALICE CHICHE / AFP
  • Sendes på hemmelig oppdrag

    – Regissør Guy Ritchie er tydelig inspirert av klassiske «men-on-a-mission»-filmer. (...) Hans «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» er løst basert på sanne figurer og hendelser under andre verdenskrig, men Ritchie behandler historien som en enkel machofantasi med tvilsom logikk og glimt i øyet, skriver filmkritiker Birger Vestmo.